آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

تاثیر اعراب روی ویتکاف در مورد ایران!

یک رسانه آمریکایی مدعی شد: استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه مستقیماً به بیم و هراس متحدان عرب آمریکا گوش داده و آنان خواستار پرهیز از جنگ با ایران هستند.

تاثیر اعراب روی ویتکاف در مورد ایران!

یک رسانه آمریکایی مدعی شد: استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه مستقیماً به بیم و هراس متحدان عرب آمریکا گوش داده و آنان خواستار پرهیز از جنگ با ایران هستند.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ روزنامه واشنگتن پست به نقل از یک منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود که ویتکاف به همراه رئیس کارکنان کاخ سفید عقیده دارد که درخصوص حمله به ایران باید جانب احتیاط را رعایت کرد.

 وی روز جمعه (۲۶ دی ماه) نیز ابراز امیدواری کرد که واشنگتن به یک «راه حل دیپلماتیک» با ایران دست یابد.

نماینده ویژه ترامپ در کنفرانس شورای اسرائیلی-آمریکایی در فلوریدا افزود که دولت دونالد ترامپ راه حل دیپلماتیک را بر نظامی ترجیح می‌دهد.

ویتکاف بار دیگر ادعاهای دولت ترامپ برای رسیدن به توافق با ایران را مطرح کرد که بارها از سوی تهران رد شده است و گفت: یک توافق دیپلماتیک شامل چهار موضوع توقف غنی‌سازی هسته‌ای، کاهش موجودی موشکی، مواد هسته‌ای موجود در ایران و نیروهای نیابتی است.

نماینده ویژه ترامپ مدعی شد: ممکن است ایران تمایل به مصالحه در مورد هر چهار موضوع داشته باشد زیرا اقتصاد آن در شرایط بسیار سختی قرار دارد.

وی با تکرار تهدیدات واشنگتن افزود: اگر آنها می‌خواهند به جامعه ملل بازگردند، می‌توانیم این چهار مشکل را از طریق دیپلماتیک حل کنیم، در این صورت این یک راه حل عالی خواهد بود. چرا که جایگزین آن، راه حل بدی است.

ویتکاف در پاسخ به این سوال که آیا پیامی برای کسانی که خواهان جمهوری اسلامی ایران نیستند، دارید؟ گفت: آنها مردمی فوق‌العاده شجاع هستند و ما در کنار شما ایستاده‌ایم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۱۰:۰۶

دم اعراب گرم. بالاخره یه جا برادریشونو ثابت کردن. بابا ما یه امتیم. باید به فکر هم باشیم.

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۱۰:۱۵

برو یه خورده تاریخ بخون بعد بیا نظر بده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.