آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
3بازدید

آیا رابطه ایران و ونزوئلا ادامه دار خواهد بود؟

دلسی رودریگز رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا گفت که این کشور حق رابطه با تمامی کشور‌ها از جمله ایران، چین و روسیه را خواهد داشت.

آیا رابطه ایران و ونزوئلا ادامه دار خواهد بود؟

دلسی رودریگز رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در سخنانی گفت که این کشور همچنان بر حق حاکمیت و استقلال خود تأکید دارد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ معاون مادورو که پس از ربایش وی توسط ارتش آمریکا، زمام امور را به دست گرفته است گفت: ««ونزوئلا این حق را دارد تا با کشورهایی چون چین، روسیه و ایران رابطه داشته باشد».

او تأکید کرد: «ونزوئلا حق دارد با تمامی کشورهای جهان از جمله ایالات متحده آمریکا ارتباط برقرار کند؛ ما بر استقلال ونزوئلا و حاکمیت خود تأکید داریم».

رودریگز پیش از این در تاریخ هشتم ژانویه در رد ادعای کاخ سفید مبنی بر اینکه دونالد ترامپ ونزوئلا را اداره خواهد کرد، گفته بود: «دولت ونزوئلا اکنون بر کشور حکومت می‌کند، هیچ شخص دیگری این کار را انجام نمی‌دهد».

او تأکید کرد: «دولت من، دولت قانون اساسی و ناشی از قدرت تثبیت شده مردم ونزوئلا است. ما مطابق مأموریتی که نیکلاس مادورو بر عهده ما گذاشته است پیش خواهیم رفت». 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۱۱:۲۸

قبلا خم فایده نداشت

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.