آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
31بازدید
۱۲

لوکانو L7 پرفروش اسرائیل؛ بی اقبال در ایران!

لوکانو L7 که در اصل همان جیکو 7 چری است خودرو پر فروش در سرزمین های اشغالی شده ، این یعنی یک خودرو چینی از برند چری که در سرزمین های اشغالی حضور گسترده و پر رنگ دارد حالا در ایران هم عرضه می شود ، این سیاست چندگانه شرکت چری و عرضه کننده های آن باعث ایجاد ابهامات زیادی شده است.

لوکانو L7 پرفروش در اسرائیل در ایران چه می کند ؟؟

به گزارش «تابناک»؛ کراس اوور چری لوکانو L7 که با نام جیکو ۷ نیز عرضه می‌شود، عنوان پرفروش‌ترین خودروی بازار اسرائیل در سال ۲۰۲۵ را به خود اختصاص داده است. طبق آمارهای رسمی، این کراس اوور حدود ۱۳ هزار دستگاه فروش داشته است.

چین پس از ایالات متحده، دومین شریک تجاری بزرگ رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود. در سال ۲۰۲۴، ارزش صادرات چین به سرزمین های اشغالی به ۱۹ میلیارد دلار رسیده که رشدی ۱۸ درصدی نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد. این رقم حدود یک‌ پنجم کل واردات اسرائیل را شامل می‌شود.

شاید برای شما شنیدن این موضوع تازگی داشته باشد، اما بگذارید موضوع را این طور باز کنیم: در اوایل دهه 90 شمسی قراربود خودرو مزدا وارد ناوگان پلیس شود ، اما در یک تصمیم به یک علت مشخص این خودرو یعنی مزدا اجازه حضور در یگان های پلیس را نگرفت، چرا ؟ چون این خودرو در پلیس رژیم صهیونی مشغول به خدمت بود.

اگر بخواهیم از منظر فنی این موضوع را واکاوی کنیم ، اسرائیل و دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی سرمایه گذاری فراوان و متمرکزی بر حوزه ای او تی (I.O.T) یا همان اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی انجام داده است، حالا اگر این موضوع را مد نظر قرار دهیم، این امکان وجود دارد که خودروی جیکو ۷ «لوکانو» با کمک و تکنولوژی هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی ساخته و یا در بخش نرم افزاری توسعه داده شده باشد.

لوکانو L7 پرفروش در اسرائیل در ایران چه می کند ؟؟

شاید این خودروها در مبدا ورود از کشوری وارد شده باشد که با ایران همکاری در عمق استراتژیک داشته باشد، اما آیا سیستم های الکترونیکی و خودران و دیگر آپشن های لوکانو یا جیکو جی 7 هم با ما در عمق استراتژیک هستند ؟ یا فقط این خودرو ها توسط وارد کننده ای وارد کشور شده تا بتواند از بازار نا بسامان خودرو ایران سهمی داشته باشد. بهرحال بعد از موضوع پیجرهای حزب الله لبنان به نظر می رسد در هر نوع واردات از جمله تجهیزاتی که ممکن است در بخشی از آن ردپای رژیم صهیونیستی باشد، نهایت دقت و نظارت صورت بگیرد. 

چندین سوال جدی در خصوص این مدل خودروها مانند لوکانو ، هونگچی و چری  و دیگر خودروهایی اغلبا برقی وجود دارد ، خودرو هایی که با همکاری الکترونیکی و بخش های طراحی شرکت های اسرائیلی طراحی و ساخته می شوند و این سوالات نیازمند پاسخ جدی در سطح نظارت بر امنیت آنها است. 

لوکانو و وارد کننده آن شاید تا به حال اصلا ندانسته باشند که در حال وارد کردن چه خودرو ای به کشور هستند ، اما چری ، شرکت مادر و تولید کننده این خودرو قطعا می دانسته که چه خودرویی را به چه کشوری و چه خریدار عمده ای می فروشد . 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۳۰ ۱۱:۴۵

خوب یه کاری بکنید که اونا بترسن از اینکه این ماشین رو وارد کنن نه ما
یعنی چین دوست داشتنی این کار رو هم براتون نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۲۹ ۱۴:۰۰

منطقیه

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۲۱:۲۱

وقتی بنزها و کشنده های موشکی در روز اول جنگ 12 روزه از کار افتادن و ماجرای پیجرهارو هم دیدیم دیگه نباید حتی غیرمنطقی ترین و تخیلی ترین اتفاقهای ممکن رو هم دست کم بگیریم چه برسه به موضوعاتی که تابلو هستن بودار و مشکوکن

هموطن۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۱۹:۵۱

داستان اینه اون ماشین در اسراییل زمین تا آسمون با این ماشین مونتاژ داخلی ما فرق داره ضمن اینکه بهتره این ماشین ها وارد نشن هم بی کیفیت و شدیداً گرانقیمت هست هم اینکه شرکت چینی در اسراییل شدیداً مشتری داره مشکوک هست

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۱۸:۵۳

نصف سوییچ های شبکه و دیتای ایران سیسکو و موتورولا هست خسته نباشید

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۱۸:۵۰

چشم ما روشن

حسن ایرانی۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۱۸:۴۸

چرا با اسراییل مقایسه کردی الان؟

هموطن۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۱۹:۵۳

کار بدی نکرد چه بسا این کمپانی چینی با موساد ریخت باشه رو هم همراه ماشین های صادر شده به ایران قطعات نشکوک و خطزناکی هم وارد کشور بکنه

علی عسگری۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۱۸:۳۹

موضوع پیجر ها رو نه فقط با تکرار بی ملاحظگی بلکه با تعمیم دادن بی فکری و بی مسئولیتی و بهانه گیری ها بجای کنترل صحیح روند کارها نیز می توان ادامه داد.

محمد۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۱۸:۳۶

واقعا بعد از قضیه پیجرهای حزب الله لبنان باید خیلی دقت نظر جدی در واردات هر نوع تجهیزاتی داشت که ممکنه بخشی از اون به رژیم صهیونی برگرده

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۱۸:۳۲

دایی جان ناپلئون

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۲۸ ۲۱:۱۹

متاسفانه درصد درست بودن خیلی از تئوری های موسوم به تئوری توطئه؛ داره هر روز بالا و بالاتر میره...دایی جان ناپلئون هم شاید اگر الان بود باورش نمیشد چقدر درست میگفت
:)
امیدوارم تئوریها درباره ی استارلینک و زامبی سازی با موبایل یا تئوری دروازه ی ستارگان و گشودنش به روی موجودات فضایی که همون اجنه هستن و امثالهم فقط در حد همین فیلمهای هالیوودی باقی بمونن و جبهه ی نور نزاره تاریکی کار رو به اونجاها بکشونه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.