آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
7بازدید

اظهار تعجب ترامپ از تصمیم ایرانی‌ها!

فرستاده رئیس جمهور آمریکا قول داد خبر‌های خوبی در مورد توافق اوکراین در هفته‌های آینده ارائه شود و افزود: ترامپ هم کنجکاو و هم ناامید است که ایران با وجود فشار نظامی گسترده هنوز تسلیم نشده است.

اظهار تعجب ترامپ از تصمیم ایرانی‌ها!

استیو ویتکاف، فرستاده رئیس جمهور آمریکا به فاکس نیوز گفت: «در هفته‌های آینده خبرهای خوبی درباره سازش اوکراین خواهید شنید.»

به گزارش تابناک به نقل از عصر ایران، مذاکرات بین نمایندگان مسکو، کی‌یف و واشنگتن در مورد حل و فصل مناقشه اوکراین در ۱۷ و ۱۸ فوریه در ژنو برگزار شد.

«ولادیمیر مدینسکی» ریاست هیئت روسی را در این مذاکرات بر عهده داشت.

پس از دومین روز مذاکرات، او خاطرنشان کرد که بحث‌ها دشوار اما کاری بودند.

مدینسکی همچنین از برگزاری جلسه جدید در آینده نزدیک خبر داد.

ویتکاف همچنین اذعان کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه همیشه در طول جلساتشان صادق بوده است.

وی در مصاحبه خود با فاکس نیوز گفت: «او همیشه با من رک و راست بوده است. »

فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا همچنین خاطرنشان کرد که تا هشت مکالمه با پوتین داشته است و افزود که جلساتش با رئیس جمهور روسیه به طور فزاینده‌ای اهمیت پیدا می‌کند.

این مقام مسؤول آمریکایی در ادامه به فاکس نیوز گفت: «با استفاده از بودجه‌ای که ترامپ اعلام کرد به غزه اختصاص خواهد داد، پروژه‌های مسکن و حمل و نقل عمومی انجام خواهد شد. با استفاده از این بودجه، ما همچنین قادر خواهیم بود آوار را جمع‌آوری کرده و غزه را برای بازسازی آماده کنیم.»

وی خاطرنشان کرد: «من و کوشنر در مورد ارائه پیشنهادهایی که روس‌ها و اوکراینی‌ها را ظرف سه هفته آینده گرد هم می‌آورد، خوشبین هستیم. این پیشنهادها ممکن است به دیداری بین ولودیمیر زلنسکی و پوتین، روسای جمهور اوکراین و روسیه منجر شود و می‌تواند به یک نشست سه‌جانبه با ترامپ تبدیل شود. ترامپ فقط در صورتی می‌خواهد در جلسه‌ای شرکت کند که احتمال دستیابی به بهترین نتیجه را ببیند.»

ویتکاف ادامه داد: «رئیس جمهور آمریکا فقط در صورتی می‌خواهد در جلسه‌ای شرکت کند که احتمال دستیابی به بهترین نتیجه را ببیند.»

وی در اظهاراتی دورباره ایران اشاره کرد: « ترامپ امروز صبح درباره خطوط قرمز ایران از من پرسید و من نمی‌خواهم از کلمه ناامید استفاده کنم، تقریباً به این دلیل که او می‌داند گزینه‌های زیادی دارد. او کنجکاو است که چرا آنها تسلیم نشده‌اند. چرا تحت این نوع فشار با این میزان قدرت دریایی و نیروی دریایی که ما آنجا داریم چرا آنها نزد ما نیامده‌اند و نگفته‌اند: ما اعلام می‌کنیم که سلاح نمی‌خواهیم، با این حال سخت است که آنها را به آن نقطه برسانیم. ایرانی‌ها می‌گویند برنامه هسته‌ای‌شان صلح‌آمیز است، اما آنها بسیار بیشتر از حد لازم غنی‌سازی کرده‌اند. ایرانی‌ها ممکن است یک هفته تا دستیابی به مواد ساخت بمب در سطح صنعتی فاصله داشته باشند. ترامپ از امتناع ایرانی‌ها از تسلیم شدن شگفت‌زده شده است.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۳ ۱۲:۴۳

خب اگر واقعا تعجب کرده، چرا نیروهایش را در منطقه کم نمیکند؟

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۳ ۱۲:۴۳

به هیچ حرفی از طرف این تیم شیاد توجه نکنید ممکن است یک عملیات فریب برای شل کردن ایران باشد

علی۱۴۰۴/۱۲/۰۳ ۱۰:۵۹

تعجب اینه که چرا تیم مذاکره کننده ایرانی ، میگه که مذاکرات فنی ،جدی و رو به جلو بود و بحث غنی سازی صفر ایران اصلا مطرح نیست.

سعید۱۴۰۴/۱۲/۰۳ ۱۲:۴۱

به نظرم عراقچی اصلا نمیدونه چیکارمیکنه.... باید عوضش کنند...................

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۳ ۱۰:۳۰

تازه اولشه . شگفتی های جدید در راه است.

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۳ ۱۰:۲۷

ذات کثیف

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۳ ۱۰:۲۶

ان شا الله مانند فرعون در خلیج فارس غرق خواهی شد انوقت قیافه ناوها در قعر خلیج فارس دیدنی تر خواهد

محمدرضا کلباسی۱۴۰۴/۱۲/۰۳ ۱۰:۲۶

یکی نیست به ترامپ قواد بگه درد و مرضت چیه که با سوء استفاده از قدرت پوشالی و بی عرضگی مردم آمریکا باعث نگرانی و تشویش خاطر میلیونها انسان میشی .
بترس از روزی که به غضب قادر قهار دچار بشی و با خفت و ذلت به درک واصل بشی

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۳ ۱۰:۲۱

مشکل ترامپ اینه که نمیتونه درک کنه، برا همین تعجب میکنه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.