رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
7بازدید
۴

اخطار انضباطی دانشگاه شریف و بهشتی به دانشجویان

بر اساس اطلاعات موجود، دو دانشگاه صنعتی شریف و شهید بهشتی با ارسال پیامک‌هایی برای دانشجویان شرکت‌کننده در تجمعات روزهای اخیر، نسبت به عواقب انضباطی مشارکت در این رویدادها هشدار داده‌اند.

اخطار انضباطی دانشگاه شریف و بهشتی به دانشجویان

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ در دو روز گذشته، دانشگاه‌های واقع در استان تهران شاهد تجمعاتی دانشجویی بوده‌اند که به واکنش نهاد‌های مسئول در برخی از این مراکز آموزشی انجامیده است.

دانشگاه شهیدبهشتی و دانشگاه صنعتی شریف با ارسال پیامک‌هایی به دانشجویان شرکت کننده در تجمعات روز‌های اخیر، اعلام کرد که مانع ورود دانشجویان به دانشگاه خواهد شد و آنها را به کمیته انضباطی احضار خواهد کرد.

بر اساس متن پیامک ارسال‌شده برای دانشجویان شرکت کننده در تجمعات دانشگاه شهید بهشتی، دلیل این اقدام «ایجاد بلوا و آشوب در محیط دانشگاه» عنوان شده و اعلام گردیده که پرونده تخلفات فرد به کمیته انضباطی ارجاع شده است. در این پیامک تصریح شده که دانشجو «موقتاً از ادامه تحصیل محروم خواهد شد» و تصمیم‌گیری نهایی منوط به صدور رأی کمیته انضباطی است.

در پیامک ارسالی از سوی دانشگاه صنعتی شریف نیز خطاب به دانشجویان شرکت کننده در تجمعات از «نقض بخش‌هایی از شیوه‌نامه اجرایی آیین‌نامه انضباطی دانشجویان» سخن به میان آمده است. در این اطلاعیه، با اشاره به اهمیت حفظ نظم و انضباط دانشگاهی، اعلام شده که دانشجو «تا رسیدگی به موضوع اجازه تردد به دانشگاه را نخواهد داشت». همچنین از دانشجو خواسته شده است که «برای ادای توضیحات در اسرع وقت به حراست دانشگاه مراجعه کند».

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که تجمعات دانشجویی در روز‌های اخیر در برخی از دانشگاه‌های تهران بازتاب‌هایی داشته و واکنش‌های رسمی از سوی نهاد‌های دانشگاهی را به دنبال داشته است. جزئیات بیشتر درباره تعداد دانشجویان دریافت‌کننده این پیامک‌ها یا ماهیت دقیق تجمعات همچنان در دست بررسی است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۰۵ ۱۳:۴۲

دیگه گندشو در آوردن هر روز ب ی بهانه می‌خوان مملکتو ب آشوب بکشم شدن جاده صاف کن ترامپ قمار باز

ف.ا۱۴۰۴/۱۲/۰۵ ۱۳:۲۹

بنده عضو هیئت علمی دانشگاه هستم
اینها را دانشجو نمیدانم . اینها فاقد شعور لازم جهت حضور در دانشگاه هستند . دانشگاه محل بحث و نظر و علم و دانش است نه لات بازی و فحش و فضاحت.

نوذر۱۴۰۴/۱۲/۰۵ ۱۱:۵۸

اینها دانشگو هم نیستن.باید باشدت تمام با این ارازل برخورد شود

ایرانی۱۴۰۴/۱۲/۰۵ ۱۱:۰۰

همین!!!ریختن تو دانشگاه هر غلطی خواستند کردند اینا باید اخراج بشوند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.