آخرین خبردستور مهم پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف انرژی
4بازدید
۰

در اصلاح راه‌هاي روستايي از معدل استاني عقبيم

نماينده مردم شهرستان‌هاي سبزوار، جوين، جغتاي و خوشاب در مجلس گفت: هنوز در اصلاح راه‌هاي روستايي از معدل استاني عقب هستيم.

به گزارش ایسنا، علي بروغني با اشاره به بازديد مديركل راه و ترابري خراسان رضوي از راه‌هاي سبزوار، بازديد از لاين جنوبي (ريوند تا سبزوار)، لاين شمالي (زعفرانيه تا سبزوار) اين شهرستان، تعريض و اصلاح جاده روداب،‌ بازگشايي جاده برآباد - نامن جهت استفاده حمل سيمان و نزديك‌تر شدن مسير در حدود 30 كيلومتر به تهران را از جمله اهداف اين سفر عنوان كرد.

وي درخصوص لاين شمالي و جنوبي، به عبور زائران حرم رضوي از جاده سبزوار اشاره كرد و اظهار داشت: ما اين جاده را بين‌المللي مي‌دانيم و بايد مشكلات آن در شأن نظام برطرف شود، در همين راستا مقرر گرديد پيمانكار قوي براي اين مساله انتخاب شود.

وي اضافه كرد: البته اين موضوع يكي دو ماه به طول مي‌انجامد.

نماينده مردم سبزوار، جوين، جغتاي و خوشاب در مجلس اظهار داشت: طي اين بازديد مقرر شده جاده‌هاي روستايي نيمه‌تمام به اتمام برسد.

وي در رابطه با جاده كراب - دلبر و شاره، اذعان داشت: پيمانكار قول مساعد جهت آسفالت و بهره‌برداري جاده "دلبر" را در صورت مساعد بودن هوا تا دهه فجر داده و ادامه پروژه كه جاده روستاي "شاره" است، در سال‌هاي بعد انجام مي‌شود.

بروغني يكي ديگر از مطالبات به حق مردم شهرستان‌هاي جوين و جغتاي و هم‌چنين اسفراين و ساكنان توحيد شهر سبزوار را جاده توحيد‌شهر به اسفراين عنوان كرد.

بروغني از گرفتن ماده 32 براي جاده قوچان - سبزوار و سلطان‌آباد سبزوار خبر داد.
 
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.