آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
10بازدید

کنایه سنگین اسطوره منچستر به ترامپ

اسطوره منچستر یونایتد به رئیس جمهور آمریکا به خاطر جنگ افروزی کنایه زد.

کنایه سنگین اسطوره منچستر به ترامپ

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ اریک کانتونا، اسطوره باشگاه منچستر یونایتد و تیم ملی فرانسه که همیشه حامی فلسطین بوده این بار امروز(یکشنبه) به ترامپ به خاطر جنگ افروزی و حمله به ایران کنایه سنگین زد و گفت: ای کاش قانونی می‌گذاشتیم که هر رئیس جمهوری جنگ را شروع کند، خودش را در خط مقدم بگذارند تا دنیا از جنگ‌ها راحت شود. 

ترامپ با حمله به ایران و کشتار ١۶۵ دانش آموز ایرانی متهم به جنایت جنگی است.

پیش از این کانتونا بارها از فلسطین حمایت کرد و جنایات رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا را محکوم کرد.

حالا اسطوره منچستر یونایتد با کنایه به ترامپ که جنگ را آغاز کرده ولی خودش پشت سربازان آمریکایی که این روزها قربانی می‌شوند، قایم شده است، گفت: دوست دارم یک قانون بین‌المللی وضع کنم که بگوید اگر یک رئیس‌جمهور تصمیم به اعلام جنگ بگیرد، باید خودش اولین کسی باشد که به خط مقدم می‌رود، نه اینکه افراد ۱۸ ساله را بفرستد.

کانتونا در ادامه گفت: فکر می‌کنم در این صورت جنگ‌های بسیار کمتری وجود خواهد داشت. شخصاً، هیچ یک از فرزندانم به جنگ نخواهند رفت. برای چه؟ برای چه کسی؟».
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسین۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۴:۰۳

اما بعضی هارو که خوب سوزوند
علی دایی کیلو چند

امیر۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۳:۲۱

کانتونا اسطوره منچستریونایتذ عشقه واقعا

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۲:۱۵

کانتونا بینظیره هم در دوران بازیگریش هم بعد از آن . اگر به عنوان مربی می آمد ایران من برای دیدن او نه فوتبال به ورزشگاه می رفتم. واقعا دوست دارم طریقه زندگی کردنش را یاد بگیرم .انقدر آزاد آدم باشد تقریبا بی نظیره.

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۳:۱۵

میخواد فقط معروف بشه

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۳:۰۰

البته احتمالا شما یاد لگد پرانی هاش به تماشاچی ها در بازی با لیدز در سال ۱۹۹۳ که یکسال سبب محرومیتش شد را ندیدی و نمیدانی !!
اونایی که میگن یک موی کانتونا می ارزد به هیکل صدتا علی دایی و رسول خادم هم احتمالا سنشون قد نمیده تندخویی، بی ادبی و پرخاشگریهای ایشان با داوران را دیده باشند !!

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۱:۵۴

یه موی گندیده کانتونا شرف داره به کل هیکل امثال خادم و دایی

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۲:۱۰

پهلوان پنبه دایی

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۲:۰۹

وهمین طور لامین یامال و پپ گواردیولا

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۱:۵۸

دقیقا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.