آخرین خبرپایان ۱۸ روز کابوس مرد ربوده‌شده در تهران
11بازدید
۱

ضربه اطلاعاتی به شبکه‌های توزیع استارلینک در استان فار‌س

سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان فارس، اقدامات اطلاعاتی هدفمند و منسجمی را برای برخورد با فعالان حوزه فروش دستگاه‌های استارلینک، خدمات کانفیگ و وی‌پی‌ان‌های غیرمجاز در سطح استان در دستور کار قرار دادند.

ضربه اطلاعاتی به شبکه‌های توزیع استارلینک در استان فار‌س

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان فارس، اقدامات اطلاعاتی هدفمند و منسجمی را برای برخورد با فعالان حوزه فروش دستگاه‌های استارلینک، خدمات کانفیگ و وی‌پی‌ان‌های غیرمجاز در سطح استان در دستور کار قرار دادند.

در جریان این اقدامات اطلاعاتی مبتنی بر اشراف کامل، تعداد ۴۹ مورد از افراد و شبکه‌های فعال در این حوزه شناسایی شدند. همچنین سه نفر از عناصر اصلی و فعال این شبکه‌ها دستگیر و تعداد هفت دستگاه استارلینک کشف، ضبط و توقیف شد.

اطلاعات از شهروندان فهیم و هوشیار  خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را به شماره تلفن ۱۱۳ یا کانال رسمی ستاد خبری وزارت اطلاعات در پیام‌رسان‌های ایتا، بله و روبیکا به آدرس @admin_vaja۱۱۳ ارسال کنند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۱۶ ۱۴:۲۱

چرا این دستگاه ها را در مراکز پلیس نمیگذارید تا مصل دیشب آمریکایی خواستند وارد شوند و دکل مخابراتی را زدند از این دستگاه ها برای اردتباط گرفتن فورس ماژور استفاده کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.