نتانیاهو از موضعش عقب نشینی کرد
نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از واکنش های جهانی به نقض آتش بس ایران و آمریکا و بمباران وحشیانه بیروت پایتخت لبنان در پیامی در ایکس از آغاز مذاکرات مستقیم با لبنان «در اسرع وقت» خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رژیم صهیونیستی در حالی حملات گسترده به لبنان را تشدید کرد که بامداد چهارشنبه اعلام شد امریکا، با پذیرش شروط ۱۰ بندی ایران که یکی از بندهای آن شامل توقف حملات به لبنان نیز است، آتشبس را قبول کرده است.
با اینحال، نخستوزیر اسرائیل همچون دفعات قبل، شروط را زیرپاگذاشت و مدعی شد که لبنان شامل توقف حملات نخواهد شد و حملات به این کشور را تشدید کرد. این مساله و شدت حملات کم سابقه این رژیم به بیروت و کشته شدن بیش از ۲۰۰ غیرنظامی واکنش شدید جهانی را در بر داشت و کشورها و نهادهای مختلف بین المللی خواستار توقف این حملات از سوی اسراییل شد.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، در پیامی عصر روز پنجشنبه مدعی شد که «به کابینه خود گفته است که مذاکرات مستقیم با لبنان را «در اسرع وقت» آغاز کند.»
او گفته که با توجه به «تماسهای مکرر» لبنان برای آغاز مذاکرات مستقیم، دیروز (چهارشنبه) این درخواست را از کابینه خود کرده است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود که «این مذاکرات بر برقراری روابط صلحآمیز بین اسرائیل و لبنان متمرکز خواهد بود.»
وی در اظهاراتی مداخله جویانه مدعی شد از درخواست نخست وزیر لبنان برای غیرنظامی کردن بیروت قدردانی میکند.»
این ادعاها از سوی رژیم صهیونیستی در حالی مطرح می شود که این رژیم بارها و بارها توافق های اتش بس با دولت لبنان را نقض کرده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چرا یکی پیدا نمیشه این کثافت رو ترور کنه چرا هیچ کی اینو نمیزنه خدا نابودش کنه همون سرطان پروستات بس شه الهی نیست و نابود بشه
تا زمانی که دولت لبنان کنترلی بر عملکرد حزب الله نداشته باشد، بعید است که نزاع بین تل آویو و بیروت خاتمه یابد
با هدف خلع سلام حزب الله پذیرفته.
با ضربه ای که دیروز زد بیشتر از کشته ها و خرابی ها، روحیه اعضاء باقیمونده رو به شدت تضعیف کرد.
پشت همه اینها سیاستهایی هست که متاسفانه شما نمی فهمید
شبیه سگ بیت بوله هم ظاهری هم اخلاقی
چشاش شبیه چشای کفتاره
چه فایده
یعنی حمله شدید وحشیانه
کشتار و جنایت فراوان
و بعد ادعای توافق! تا کی جهان می خواهد شاهد این شیوه جنایت باشد!!!
عجب جانوریه این نتانیاهو.حالا که این قدر از مردم لبنان کشتند
این مرد مریضیه که بزرگترین لذت زندگیش دست انداختن ادماست. نباید زود باورش کرد
خوک نجس
خب پس که اینطور
بعد از جنایت عقب نشینی کرد چه سودی داره آخه
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.