رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعکس: تولو-تولو؛ نگین پنهان اکوتوریسم در شمال نیجریه
8بازدید
۴۹

ترامپ از احتمال آغاز دور جدید مذاکرات با ایران طی دو روز آینده خبر داد؛ «دو روز آینده اتفاقات مهمی در پاکستان رخ خواهد داد»

ترامپ از احتمال آغاز دور جدید مذاکرات با ایران طی دو روز آینده خبر داد

رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ ادعایی جدید درباره احتمال آغاز دور جدید مذاکرات ایران در پاکستان مطرح کرده است.

ترامپ از احتمال آغاز دور جدید مذاکرات با ایران طی دو روز آینده خبر داد؛ «دو روز آینده اتفاقات مهمی در پاکستان رخ خواهد داد»

به گزارش سرویس بین الملل تابناک، در حالی که ارتش آمریکا محاصره دریایی بنادر ایران در تنگه هرمز را آغاز کرده است، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا امروز سه شنبه ۲۵ فروردین از پاکستان به عنوان محتمل‌ترین گزینه برای برگزاری دور دوم مذاکرات با ایران نام برد و نقش ژنرال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان را در این میان «فوق‌العاده» توصیف کرد.

ترامپ در گفت‌و‌گو با خبرنگاری از روزنامه نیویورک پست که در اسلام‌آباد مستقر شده است، اعلام کرد که «ظرف دو روز آینده اتفاقات مهمی در پاکستان رخ خواهد داد» و به خبرنگار توصیه کرد: «واقعاً باید آنجا بمانی، چون ممکن است ظرف دو روز آینده اتفاقی بیفتد و ما بیشتر تمایل داریم به آنجا برویم. محتمل‌تر است، می‌دانی چرا؟ چون ژنرال کار عالی انجام می‌دهد».

اشاره ترامپ در این اظهارات به ژنرال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان است و ترامپ او را «فوق‌العاده» خواند. ژنو نیز به عنوان مکان بالقوه دیگری برای مذاکرات صلح مطرح شده است، اما رئیس‌جمهور آمریکا این احتمال را کم‌اهمیت جلوه داد و گفت: «چرا باید به کشوری برویم که هیچ ارتباطی با آن ندارد؟».

به گزارش تابناک، پیش از این مقام‌های آمریکایی به خبرگزاری «آسوشیتدپرس» گفتند که اسلام‌آباد و ژنو به عنوان مکان‌های احتمالی دور جدید مذاکرات آمریکا و ایران در نظر گرفته شده‌اند.

بنا بر گزارش جدید سی‌ان‌ان، مقامات دولت ترامپ در حال بررسی احتمال دومین جلسه مذاکره با ایران قبل از انقضای آتش‌بس هستند، هرچند برنامه‌ها هنوز مقدماتی و نامشخص هستند.

براساس گزارش سی ان ان، آنها در حال بررسی تاریخ‌ها و مکان‌های احتمالی، از جمله ژنو و اسلام‌آباد هستند، زیرا مذاکرات با میانجیگران منطقه‌ای ادامه دارد و ترکیه نیز برای کاهش اختلافات تلاش می‌کند.

مقامات دولت ترامپ می‌گویند که می‌خواهند همچنان امیدوار باشند که یک راه‌حل دیپلماتیک امکان‌پذیر باشد و احتمالاً آتش‌بس را تمدید کنند تا زمان بیشتری برای مذاکرات فراهم شود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان دو کشور به اوج خود رسیده و ارتش آمریکا از روز دوشنبه محاصره دریایی بنادر ایران در تنگه هرمز و دریای عمان را آغاز کرده است.

مذاکرات غیرمستقیم میان آمریکا و ایران که طی روز‌های گذشته به میزبانی پاکستان برگزار شد پس از ساعاتی بدون دستیابی به توافق پایان یافت.

این مذاکرات با هدف برقراری آتش‌بس دو هفته‌ای و یافتن راه‌حلی دیپلماتیک برای پایان درگیری‌ها انجام شد، اما دو طرف بر سر مسائلی مانند توقف غنی‌سازی اورانیوم و بازگشایی فوری تنگه هرمز به توافق نرسیدند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۱۰:۱۸

ایران نباید در مورد هسته ای وقت خودشو تلف کنه. اگر آمریکائیا این بار خواستند در مورد هسته ای مذاکره کنن باید گفته شود این مذاکره قبلاً انجام شده و تمام شده.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۱۰:۰۸

خدا میداند چه نقشه ای دارند

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۹:۲۴

مذاکره فقط باید در مورد پایان جنگ، رفع تحریمها، پرداخت غرامت و آزادسازی دارایی های ایران باشد و راههای آزادسازی را خود ایران به آمریکا دیکته نماید و باید مراقب باشد اسیر بازی FATF و امثال آن نگردد. اگر آمریکا حاضر به دادن غرامت نشد باید از آفزایش عوارض آمریکا از تنگه هرمز غرامت بدست آید.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۸:۱۹

توافق انجام شده و طرفین دارند فضای عمومی را مدیریت میکنند که اعلام‌کنند.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۸:۰۸

ضعیفترین و منفعلترین دولت در طول تاریخ ایران
باعث سرشکستگی

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۷:۴۶

یه نکته جالب اینه که تا وقتی جنگ هست قیمتا معقول و قطعی خاصی وجود نداره
بلافاصله که حرف از توافق شد قطعی ها شروع و قیمت ها نجومی شد....

محمد۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۶:۵۳

عملیات فریب است ترامپ هیچ امتیازی به ایران نمی‌دهد
ترامپ جنگ را باخته ولی دنبال جبران است ،امانش ندهید!!

حسین کاظمی۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۴:۵۵

معمار این جنگ رونالد ریگان و جورج بوش پدر و پسر بودن که ترامپ به سر انجام رسوند خیلی دوست دارم نظر جورج بوش راجع به این جنگ بدونم

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۴:۴۷

احتمالا آمریکا و اسراییل از مذاکرات برای عملیات زمینی در ایران استفاده کنند !! مواظب باشید این خوش قلبی و غربگرایی دولت نسبت به آمریکا کار دستمان ندهد !!

kamal۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۴:۱۲

بهترین ضمانت برای پایدار ماندن توافق بین ایران و آمریکا عادی سازی روابط دو کشور است , اسرائیل هم در صورت برقراری روابط دیپلماتیک بین ایران و آمریکا بهانه تهدید ایران را از دست میدهد

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۳:۵۳

ما باید از بقیه بشنویم جالبه!

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۲:۵۶

اتش بس فقط زمان خریدن است برای جمع کردن نیرو برای حمله زمینی .ولا غیر .

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۱:۴۵

باید کسی را که رهبر و اماممان را با ترور ناجوانمردانه شهید کرد تا پای جان مبارزه کنیم و نابودش کنیم ... مذاکره تحقیر است آن هم.‌ این شکل از مذاکره قلدرانه.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۱:۳۲

ترامپ اعتراف نموده که اصلا نمی دانسته تنگه هرمزی هم اصلا وجود داشته.

سنیک۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۱:۱۱

نبرد نهایی شروع شده

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۱:۱۰

مذاکره یک تله است .ترامپ درسنا قول داده انرژی اتمی وموشکی ایران رانابود می کند .کمی صبر کنید .ترامپ کمی وقت می خواهد لشکر ۸۲ و۸۱ هوابرد آمریکا برسند.حمله زمینی حتمی است.ترامپ باید برای انتخابات میان دور دست آویز داشته باشد. .باید هشیار بود.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۰:۱۵

همون تیم های فبلی میرن پاکستان؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۳:۱۴

پیش شرط ما برای مذاکره پایان کامل جنگ در لبنان و عقب نشینی اسراییل از لبنان ، و پرداخت خسارت و خون بهای شهدا و کودکان بیگناه مینابی و خروج همه سربازان آمریکایی و ناوها و تمام تجهیزات نظامی از منطقه هست و تا اینها محقق نشود مذاکره نخواهیم کرد اول باید پیش شرط ها انجام شود و بعد ما مذاکره کنیم

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۳:۱۴

به این اپسینی جانی هرگز اعتماد نباید کرد این یانکی فقط زور میفهمد نه تمدن و فرهنگ

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۳:۱۴

امیدوارم کشور همیشه خندان باشه و ثروتمند و موفق دیگه جنگ نشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۵۵

می خوادبگه
تنگه را باز کنید تا ما هم محاصره را برداریم
کور خونده

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۵۳

به غلط کردن افتاد
درحقیقت به پای خودش شلیک کرد

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۵۲

قیافه حسین شریعتمداری دیدنی هست. جناب قالیباف از یکماه پیش تا الان بیشترین زحمت را کشیده اند و صلح را به سرانجام می‌رسانند.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۵۲

مقامات ایران باید به جایی برای مذاکره نروند. اصلا مذاکره لازم نیست. اگر امریکایی ها واقعا شرایط ایران را بپذیرند خوب با چند دستور به قسمت های مختلف خود مثلا به وزارت خزانه داری یا بانک مرکزی یا هر جای دیگر می توانند تح یم های ما را کان لم یکن کنند. پول های ما را آزاد کنند و ...

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۵۱

همه که میدونن تو جزیره اپستین بودی بذار فیلمهات و منتشر کنن بهتر از اینه که به اون گناهت گناه جنگ و آدم کشی رو اضافه کنی که از ۹ رمضان کردی تموم کن

علی۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۴۲

جالبه

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۴۱

حالا بیا مردانگی کن، تحریم ایران را بردار ، مگر ایه اومده ایران همیشه باید تحریم باشه؟ کی گفته ما باید تحریم باشیم؟ مصی علینژاد اصرار داره؟ بعد هم شما می خواهید ما قرص ضد سرطان نسازیم. خودتون را زدید به خریت. ما اهل حمله با بمب اتم به شما نیستیم. خودتون می دونید

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۳۸

اینها دنبال نتیجه ای از مذاکراتن که یه پیروزی حتی ظاهری هم داشته باشد و باید تهران یک مقدار کوتاه بیاد

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۲۸

کار ترامپ اینه تیتر اخبار باشه حتی اگر محبور بشه به پاپ دوهین کنه اون مرتب می خواد نفر اول اخبار دنیا باشه همه اینها با غوغای مماصره تنگه هرمز و غیره ایجاد فضا برای مذاکره دوم و‌گرفتن امتیازت فریب این شیاد را نخورید

عجب۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۱۴

می دانید که ترامپ به دروغگو بودن معروف است. ولی در خصوص ایران و مذاکرات با ایران همچین دروغ هم نگفته است. تا به حال در خصوص مذاکرات راست گفته.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۱۱

درحال تکمیل اطلاعات برای حمله و ترورهای جدید هستن.
داره دوباره بازی میکنه.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۱۰

شرم داره

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۰۹

چرا میگی غیر مستقیم،چرا تابو های للکی برای خودمون می سازیم ،طبق کدوم ایه ،حدیث و .. نباید با دشمن مستقیم مذاکره کرد،استاد درست کردن تابوها هستیم که صدمات زیلدی بایت این کارها ی خوردیم

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۰۳

هر وقت دو پیش شرط آتش بس در لبنان و سرنوشت پول های بلوکه مشخص شدند برین مذاکره و گرنه بدونید توافق هم بشه بعد چند ماه باز باطل میکنه این قمارباز

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۴:۰۳

تحریم ها باید کلش یا تا حدی برداشته ،

علی۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۰۱

چه ضمانت اجرایی داره که شما دوباره هفت ماه دیگه حمله نکنی؟ به شما نمیشه اعتماد کرد. خصوصا اینکه در چند ثانیه نظرت عوض میشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۲:۰۱

طرف دنبال خارج کردن اورانیوم از ایران هست وبس

عجب۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۱:۴۷

پس چرا در ایران هچکس چیزی نمی گوید؟ نکنه هنوز هم مردم نامحرم هستند؟
این چه شخصی هست که در خفا با اینها در ارتباط هست؟ چرا مردم ایران باید از زبان این شخص بشنوند که قراره دو روز دیگر دوباره مذاکره کننده های ایران سرکار گذاشته شوند. شما که می دانید ناتانیاهو دنبال چیست پس چرا سعی می کنید که کاغذ پاره امضا کنید. مگر وقتی امضا شود یکی از ان امتیازات اجرایی می شود؟ خیر فقط کارهایی که شما باید بکنید اجرایی می شود و کارهایی که انها باید انجام دهند به فراموشی سپرده می شود. بعد همین کاغذ می شه پاشته اشیل ایران.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۱:۴۷

سگ زرد با خبررسانی میخواد قیمت‌ها رو کنترل کنه

ستار۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۲:۳۴

دمت گرم، اون صهیونیست شغال هم برادرشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۱:۴۴

کارشناسان واقع‌گرا در آمریکا معتقدند که پس از پایان مذاکرات اسلام‌آباد و انتشار اظهارات خاص ونس، می‌شد حدس زد که روند گفت‌وگوها در مجموع مثبت بوده است. با این حال، به نظر می‌رسد عمداً چنین القا شده که مذاکرات چندان موفق نبوده تا افکار عمومی در داخل هر دو طرف تا حدی مدیریت و در وضعیت ابهام باقی بماند. بر این اساس، مذاکرات اصلی که قرار است به امضای دو طرف برسد، از این مرحله به بعد آغاز خواهد شد.

شهروند۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۱:۴۴

باید شدیداً از اعضای هیأت مذاکره کننده کشورمان بهنگام سفر به پاکستان حفاظت های چندین لایه ای امنیتی بعمل آید ، چون هیچگونه اعتمادی به رژیم های جنایت پیشه آمریکا و اسرائیل غاصب و قصاب و اشغالگر نیست!!
در صورت امکان تمام اعضای هیأت با هم سفر نکنند!! بنیاد رژیم آمریکا و اسرائیل بر ترور نهاده شده است.

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۰۵:۲۶

خب طرف رو به تهران دعوت کنین. چه کاریه میرین اسلام آباد

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۱:۱۸

فقط صلح

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۱۴:۲۷

امریکن ها در برابر پهباد و مین دریایی بی دفاع هستند
100
ناو بیاد بهتر
موشک به این اصابت نکنه
به بغلی اصابت می کند

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۱۴:۰۳

فکر کردی ناو جنگیش و که داره از آفریقا میگذرونه بیاد خلیج فارس ، واسه صلحه ؟

مظلومان ناوشکن دنا۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۱:۱۴

دیگه گفتنی‌ها را گفتیم! شاید فقط از غرامت بگذریم! باید همه تحریم‌ها برداشته‌شه، حق ایران روی تنگه هرمز و ... یا غرامت بگیریم، برخی تحریم‌ها باشه. باید رسانه‌هاشون هم کنترل کنند که مردم ایران را تحریک نکنند در شب فراخوان ندهند و به کشتن ندهند.

علی۱۴۰۵/۰۱/۲۵ ۲۱:۱۲

کلک خوب یاد گرفتی قیمت نفت بیاری پایین

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۶ ۱۲:۴۸

قبل از مذاکرات پاکستان تنگه باب المندب هم بسته خواهد شد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.