آخرین خبرریاست مجید مجیدی در ترکیه
3بازدید

واکنش یک روزنامه به حملات تندرو‌ها علیه عراقچی

روزنامه همشهری به حملات تندروها علیه عراقچی واکنش نشان داد.

واکنش یک روزنامه به حملات تندرو‌ها علیه عراقچی

 

به گزارش تابناک به نقل از همشهری؛ این روزنامه در واکنش به حملات تندروها علیه سید عباس عراقچی نوشت: از اول هم قرار نبود تنگه برای همیشه بسته شود و تأکید کرد که بازگشایی مشروط تنگه هرمز مطابق قواعد آتش‌بس لبنان بوده است. 

این روزنامه با اشاره به توییت عراقچی و ابهام‌آفرینی موقت آن، تصریح کرد: اینها دلیل بر نگرانی‌های افراطی، بی‌صبری، قضاوت‌های عجولانه و خدای‌نکرده اتهام‌زنی نیست.

همشهری یادآور شد که کشتی‌های تجاری همچنان تحت نظارت نیروی نظامی ایران و با پرداخت عوارض عبور می‌کنند و این وضعیت برای ترامپ «خفت» محسوب می‌شود. 

این روزنامه با انتقاد از ضعف روایت‌سازی ایران در برابر ترامپ، خواستار شفافیت بیشتر مسئولان با نام و امضا شد. 

در پایان با استناد به سخنان امام خمینی (ره) هشدار داد: احتمال یک محاسبه درست را بدهید. آنها را نمی‌شود متهم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۹ ۱۲:۳۷

کسی به جناب آقای عراقچی نتاخته است. بحث اینست که پس از ده ها سال کار و تجربه و دانش اندوزی در حوزه سیاست خارجی کسی از جناب ایشان انتظار ندارد که اولا کار مهم را به وقت خود انجام ندهد و دیگر اینکه مبهم و شم برانگیز انجام دهد

ناشناس۱۴۰۵/۰۱/۲۹ ۱۱:۳۵

والا ما نمی دونیم شریعتمداری چه کاره این مملکته

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.