انتشار عکس بحثبرانگیز از وزیرخارجه عربستان در ترکیه
انتشار عکس دسته جمعی وزرای خارجه کشورهای منطقه در ترکیه بحث برانگیز شد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ نتشار یک تصویر دسته جمعی از وزرای شرکت کننده در نشست ترکیه در خصوص نوار غزه بحث و جدل های زیادی به دنبال داشته است.
به نقل از عربی ۲۱، در این تصویر و یک ویدئوی منتشر شده مشخص است که فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان حین گرفتن عکس دسته جمعی کمی از انور قرقاش مشاور رئیس امارات دور شده و به محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر نزدیک می شود.
در این تصویر وزرای خارجه ترکیه، مصر و اردن نیز حضور دارند.
برخی فعالان در فضای مجازی تاکید کردند که این اقدام بن فرحان نشان دهنده انزوای امارات در عرصه سیاست است. نکته قابل توجه آن که حساب کاربری شبکه رسمی الاخباریه عربستان ویدئو مربوط به این واقعه را منتشر کرده است. لازم به ذکر است که عربستان و امارات اختلافات سیاسی گسترده ای در خصوص تعدادی از مسائل منطقه ای به ویژه بر سر گسترش مناطق تحت نفوذ در یمن دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چیزی که ما می بینیم وزیر خارجه امارات فاصله گرفته ازش نه عربستان
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.