آخرین خبرپایان فرار قاتل طلافروش در کمتر از ۷۲ ساعت
11بازدید
۰

باران نفت در یک شهر روسیه با حمله اوکراین + عکس

پس از حمله نیروهای اوکراینی به مخازن یک ترمینال مهم صادرات نفت در شهر تواپسۀ روسیه در سواحل دریای سیاه، گزارش‌ها حاکی از «بارش نفت خام» در این منطقه است.

باران نفت در یک شهر روسیه با حمله اوکراین + عکس

به گزارش تابناک به نقل از فارس، پس از حمله نیروهای اوکراینی به مخازن یک ترمینال مهم صادرات نفت در شهر تواپسۀ روسیه در سواحل دریای سیاه، گزارش‌ها حاکی از «بارش نفت خام» در این منطقه است.

تصاویر و ویدئوهای منتشرشده نشان می‌دهد که پس از حمله به انبار ذخیره‌سازی نفت در بندر تواپسه، ستون‌های عظیم آتش و دود سیاه به آسمان برخاسته و نفت خام به صورت باران بر محوطهٔ پایانه و مناطق اطراف پاشیده شده است.

تواپسه یکی از پایانه‌های کلیدی صادرات نفت روسیه در دریای سیاه محسوب می‌شود و هرگونه اختلال در عملکرد آن می‌تواند بر روند صادرات انرژی روسیه تأثیر قابل‌توجهی بگذارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.