آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
36بازدید

خبر خوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی

سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد: با وجود استمرار شرایط خاص ناشی از جنگ تحمیلی و مشکلات و محدودیت‌های وصول حق‌بیمه به عنوان منبع اصلی درآمدهای ماهیانه این سازمان به عنوان بزرگ‌ترین نهاد غیردولتی و صندوق بازنشستگی در کشور، پرداخت مستمری‌ فروردین‌ تکمیل شد.

خبر خوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی

پرداخت حقوق و مستمری فروردین‌ بیش از پنج میلیون و ۱۰۰هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر سازمان، در مجموع به مبلغ حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان، در همه بانک‌های عامل روز گذشته (سه‌شنبه اول اردیبهشت) به پایان رسید.

دریافت فیش حقوقی از هفته دوم اردیبهشت‌ماه مقدور است


به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ در این گزارش تاکید شده است با توجه به اتمام واریز حقوق فروردین، بازنشستگان و مستمری‌بگیران در صورت عدم دریافت پیامک واریز، موجودی یا گردش حساب خود را بررسی کنند. ضمناً با توجه به شرایط اینترنت کشور و به جهت جلوگیری از اختلال در سامانه‌های الکترونیکی، دریافت فیش حقوقی از طریق سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی Es.tamin.ir و یا اپلیکیشن «تأمین من» از هفته دوم اردیبهشت‌ماه مقدور است.

توضیح در خصوص اجرای متناسب‌سازی و افزایش حقوق

سازمان تامین اجتماعی در خصوص اجرای متناسب‌سازی و افزایش حقوق یادآور شده است که با توجه به عدم ابلاغ بخشنامه مزد سال ۱۴۰۵ و متعاقب آن عدم امکان تصویب جزئیات افزایش مستمری‌های سال جدید در ارکان سازمان تأمین اجتماعی تا زمان انجام محاسبات مربوط به مستمری فروردین‌ماه، این واریزی به صورت علی‌الحساب و بر اساس آخرین حکم سال گذشته بازنشستگان و مستمری‌بگیران انجام شد.

متعاقب ابلاغ رسمی بخشنامه یادشده در هفته اخیر، فرآیند انجام مراحل قانونی از جمله محاسبه و تهیه لیست‌های مربوطه توسط واحدهای اجرایی و بررسی و صحت‌سنجی اطلاعات همچنین تأمین منابع، زمان‌بندی پرداخت مابه‌التفاوت افزایش سالانه و مبالغ متناسب‌سازی مشمولین از طریق سازمان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

تامین اجتماعی تصریح کرده است که تنها مرجع رسمی اطلاع‌رسانی اخبار و موضوعات مربوط به سازمان تأمین اجتماعی، اداره کل روابط عمومی است، لذا به همه مخاطبین توصیه می‌شود موضوعات را از طریق وبسایت Tamin.ir و یا کانال‌ها و صفحات رسمی سازمان که در کلیه شبکه‌های اجتماعی با نشانی مشترک Tamin_Media در دسترس است، دنبال نمایند.

سامانه پاسخگویی تأمین اجتماعی نیز با شماره تلفن ۱۴۲۰ بدون نیاز به پیش شماره از سراسر کشور و یا تلفن همراه، به صورت شبانه‌روزی پاسخگوی سوالات ذینفعان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۲ ۱۳:۲۲

من بازمانده سه و پانصد کرایه خانه و ماهی پنج میلیون بدهی من میمانم و پول برق سیلندر گز پول تلفن دارو خریدن با چهارمیلیون چه میشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۶ ۱۰:۳۷

سلام به دل شکسته های مستمری بگیر .خیلی بد که با پانزده میلیون تومان اجاره نشین هم باشی.بعد خبر خوش هم همیشه ناخوش احوال باشه.. چه حالی میشی

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۲۲

آقایون مواظب باشید یه وقت رگ به رگ نشه با این همه کاری که می کنید چه منتی هم سر ما میزارید

محمد۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۴:۲۱

بنده خودم بازنشسته تامین اجتماعی هستم. تا جایی که میدانم اضافه حقوق تمام حقوق بگیران و بازنشستگان از همین فروردین اعمال شد جز تامین اجتماعی که همان حقوق پارسال را پرداخت کرد. دیگر اینکه تامین اجتماعی برای پرداخت حقوق (مستمری) چرا این همه توضیح میدهد و منت میگذارد؟ مگر دولت وقتی حقوق میدهد می آید توضیح میدهد که پول از کجا آوردیم و چطور حقوق پرداخت کردیم !

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۴:۰۴

بازنشستگی دوران سختیه روا نیست در حق این انسان ها انقد اجهاف بشه بلاخره اینا هم خدایی دارن و آه مظلوم ممکن بد جور گریبان بگیره چون واقعا داره در حقشون ظلم میشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۴:۰۳

کجای خبرخوش بود دروغ بسه دیگه

محمد۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۳:۴۰

سلام با تشکر از دوستان خدا بخیر کنه اکثر کارخانه ها تعطیل شدن حدود ۲میلیون بیکار اینو کجای دلمون بزاریم نساجی بروجرد۸۰۰اخراج کرده خدا کنه مشکل حادتر نشه از بروجرد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۳:۱۸

اینکه تامین اجتماعی همیشه آخرین سازمان کشور هست که افزایش حقوق را اعمال می کنه و پول و حقوق مستمری بگیران را تا آخرین لحظه ممکن پرداخت نمی کنه جای تاسف و پیگیری داره. این که حقوق همه اضافه شده و حقوق ما طبق پارسال ان هم در اول برج ۲ داده شده کجا یش خبر خوبی است؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۳:۳۶

حقوق خودمون را با با بوق وکرنا میدهند مشتی حواست هست من ۳۵ سال حق بیمه پرداخت کردم الان پول خودم را منت میزاری .

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۲:۵۵

مردیم از این همه خبر خوش... خدایا بسه دیگه...

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۲:۲۶

اینکه تامین اجتماعی وظیفه‌اش رو انجام داده خبر خوبیه؟

جواد۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۲:۲۳

کجا ش خوش بود تا شش ماه دیگه هم خبری از افزایش حقوق نیست با 16ملیون ح قوق و تورم ویرانگر خجالت بکشید

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۲:۱۷

من و این همه خوشبختی محاله محاله محاله

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.