رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبردموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان دو لبه یک قیچی‌اند / برای تغییر دکترین هسته‌ای آماده قانون‌گذاری هستیم
15بازدید
۶۳

هادیان پور در گفت‌و‌گو با تابناک:

وزرا در سایه تعطیلی مجلس پنهان نشوند؛ امروز وقت حضور در میدان است

نماینده مردم شازند در مجلس با انتقاد از کم‌تحرکی برخی وزرا در شرایط جنگی تأکید کرد: حتی اگر مجلس جلسه علنی ندارد، این بهانه‌ای برای عقب‌نشینی مدیران نیست؛ دولت باید با حضور میدانی، همدلی خود با مردم را اثبات کند.

وزرا در سایه تعطیلی مجلس پنهان نشوند؛ امروز وقت حضور در میدان است

به گزارش تابناک، در شرایطی که کشور در وضعیت حساس و نیمه‌جنگی قرار دارد و فشارهای اقتصادی، معیشتی و روانی هم‌زمان بر جامعه اثر گذاشته، انتظار عمومی از دولت و دستگاه‌های اجرایی، عبور از رویکردهای عادی و حرکت به سمت تصمیم‌گیری‌های میدانی و فوری است. تجربه ماه‌های اخیر نشان داده که هرگونه تعلل، بروکراسی فرساینده یا اختلاف‌نظرهای اجرایی در سطح مدیریت، مستقیما به بازار، تولید و سفره مردم منتقل می‌شود.

در چنین فضایی، نقش نظارتی مجلس و هشدارهای نمایندگان نسبت به عملکرد دستگاه‌ها پررنگ‌تر شده و بحث پاسخگویی وزرا و میزان حضور واقعی آن‌ها در میدان اجرا، به یکی از محورهای اصلی نقدها تبدیل شده است. همزمان با افزایش قیمت برخی اقلام اساسی و نگرانی از فشار بیشتر بر اقشار آسیب‌پذیر، این مطالبه جدی‌تر مطرح می‌شود که مدیریت کشور باید متناسب با شرایط بحران تنظیم شود، نه مبتنی بر رویه‌های عادی اداری.

در ادامه، گفت‌وگوی تابناک با هوشنگ هادیان پور، نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی، درباره عملکرد دستگاه‌های اجرایی در این شرایط و ضرورت تقویت نظارت و تصمیم‌گیری میدانی آمده است.

وزرا در سایه تعطیلی مجلس پنهان نشوند؛ امروز وقت حضور در میدان است

هوشنگ هادیان‌پور، نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به شرایط خاص کشور و ضرورت حفظ انسجام ملی اظهار کرد: انسجام، اتحاد و همدلی میان مردم و مسئولان، شرط اصلی عبور از شرایط فعلی و رسیدن به پیروزی در برابر دشمن است.

وی افزود: این همبستگی زمانی معنا پیدا می‌کند که در عمل نیز دیده شود؛ یعنی مسئولان به‌ ویژه وزرا در کنار مردم باشند و برای حل مشکلات جامعه به‌ صورت میدانی اقدام کنند. این موضوع خود موجب تقویت روحیه مردم و استمرار حضور آن‌ها در صحنه خواهد شد.

هادیان‌پور با اشاره به وضعیت مجلس، گفت: درست است که مجلس در حال حاضر جلسه علنی ندارد و فرآیندهایی مانند استیضاح به‌ صورت رسمی در جریان نیست، اما این به هیچ‌وجه به معنای کاهش مسئولیت وزرا نیست. اتفاقا در چنین شرایطی، انتظار می‌رود فعالیت و حضور آن‌ها بیشتر از گذشته باشد.

وزرا از شرایط فعلی برای کم کاری استفاده نکنند

اینکه برخی وزرا تصور کنند در نبود جلسات علنی مجلس می‌توانند با حداقل پاسخگویی کار را پیش ببرند، قابل قبول نیست. امروز کشور در شرایط عادی نیست و مدیران باید نشان دهند که در میدان هستند، نه اینکه از شرایط فعلی برای کم‌کاری استفاده شود.

وی با انتقاد صریح از برخی عملکردها تصریح کرد: اینکه برخی وزرا تصور کنند در نبود جلسات علنی مجلس می‌توانند با حداقل پاسخگویی کار را پیش ببرند، قابل قبول نیست. امروز کشور در شرایط عادی نیست و مدیران باید نشان دهند که در میدان هستند، نه اینکه از شرایط فعلی برای کم‌کاری استفاده شود.

این نماینده مجلس ادامه داد: اتحاد واقعی دولت و ملت، پشتوانه‌ای قوی برای میدان است. وقتی این همدلی شکل بگیرد، نیروهای مسلح نیز با روحیه مضاعف عمل خواهند کرد و دست برتر کشور در عرصه‌های مختلف، از جمله دیپلماسی، تقویت می‌شود.

هنر مدیریت در شرایط بحران مشخص می‌شود

وی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: هنر مدیریت در شرایط بحران مشخص می‌شود. در شرایط عادی، پیش بردن امور کار سختی نیست؛ اما اینکه مدیری بتواند در خلاف جریان مشکلات حرکت کند و گره‌ها را باز کند، نشان‌دهنده توان واقعی اوست.

هادیان‌پور در پایان خاطرنشان کرد: امروز انتظار مردم این است که مسئولان، به‌ ویژه وزرا، بیش از گذشته پای کار باشند، پاسخگو باشند و با عملکرد خود نشان دهند که در کنار مردم ایستاده‌اند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۲۳:۲۰

حالا وزرا هستند ولی ناقص، مجلس چرا تعطیله؟
چرا تو این مملکت فقط حرافی و توییت پایدار و ثابته و باقی همه هیچ؟ همه پاشید بریزید وسط یه خاکی سر هم کنید ما مردم که هستیم تا کشور رو نجات بدیم داره خیلی دیر می شه.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۲۱:۴۱

خود نماینده های مجلس اصلا کجان؟؟؟! چرا اصلا مجلس تعطیله؟ چرا باید تعطیل باشه وقتی همه حتی مشاغل پرخطرتر همه سر کارن و خیلیاشون حتی حقوق هم نمیگیرن؟! اصلا چه کسی باید روی مجلس نظارت کنه خود اون نهاد یا فرد کجاست؟!؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۲۱:۳۹

خود نماینده های مجلس اصلا کجان؟؟؟! چرا اصلا مجلس تعطیله؟ چرا باید تعطیل باشه وقتی همه حتی مشاغل پرخطرتر همه سر کارن و خیلیاشون حتی حقوق هم نمیگیرن؟! اصلا چه کسی باید روی مجلس نظارت کنه خود اون نهاد یا فرد کجاست؟!؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۲۱:۰۳

نماینده ها خونشون رنگین تره؟! کجان پس؟ همه میرن سرکار فقط نماینده ها برای خودشون مرخصی با حقوقن ! اونم وقتی حقوق نصفی از ادماییو که حتی تو جنگ زیر رگبار بمب و موشک سرکار بودن!

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۲۰:۵۵

نماینده های مجلسی که همشون پنهان شدن خودشون به بقیه حرف میزنن جالبه :)
خون نماینده های مجلس از بقیه رنگین تره!

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۹:۰۳

خود به اصطلاح نماینده ها کجان که از وزرا گله مندن؟

ایمان۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۸:۱۵

"پنهان نشوند" ؟؟ پنهان شدند!!

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۸:۱۱

مجلس انقلابی باید وزیرهای غیرهمسو با تجمعات شبانه را برکنار کند

Mhd۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۷:۰۰

خوب بهانه دست شون ندید.نگاه دولت همیشه به مجلس بوده.مجلس اگر کم کار بشه دولت هم یاد میگیره.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۶:۵۱

در این ۵۰ روزه معلوم شد مجلس بود و نبودش فرقی نداره نبودش باعث میشه حقوق ۳۰۰ نفر برگرده جیب مردم

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۶:۴۹

نه که نمایندگان خیلی در میدان هستند، ۴۰ روز جنگ معلوم نبود کجا بودند حالا که جنگ تمام شده فقط هارت و پورت میکنن

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۶:۳۳

این اصولگرا هارو از دولت بیرون کنه درست میشه دکتر خیلی با اینا راه میاد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۵:۵۵

کم کارترین و بی فایده ترین و معترض ترین مسئولان، نمایندگان مجلس هستند. از تعطیلی مجلس نه تنها لطمه ای به کشور وارد نمیشه بلکه با تعطیلی آن و دفاتر و دم و دستگاه هایی که در شهرها برای خود راه انداخته اند و رانت هایی که ایجاد کرده اند و دخالت هایی که در امور اجرایی میکنند، نفع فراوانی برای کشور حاصل خواهد شد.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۵:۵۲

نبود این مجلس بهتر از بودنش است.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۵:۲۴

ولی تعطیلات مجلس هم در شرایط جنگی شاید به صلاح نباشد بالاخره قوه مقننه هم بایستی یک گوشه کار را در این شرایط سخت عهده بگیرند!؟!

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۵:۰۵

مجلس چرا تعطیله؟ نمایندگان بدون انجام وظایف نمایندگی نباید حقوق آنچنانی دریافت کنند.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۴:۳۹

مجلس چرا دو ماه تعطیل دو سال دیگه انتخابات مجلس برگزار میشه وقت این مجلس بدون کارایی وکارکرد تموم شد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۴:۰۹

مجلسیان بروند درجای مناسب تشکیل جلسه بدهند بعد ویدئو بگذارند چرا نمی کنند
چند جای کار ایراد دارد گذشت زمان آن را آشکار خواهد کرد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۳:۰۴

تعطیلی مجلس ایراد ندارد حداقل اش اینه که هر روز نماینده ها برای دیده شدن سخنرانی نمیکنند . ظاهرا این نماینده متوجه نشده که هر هفته هیات دولت جلسه داشت و یا از حضور وزرا در محل کارشان بی اطلاع است . هیات دولت مثل نماینده ها نمی تواند خیابان را بگردند و با خودشان فیلمبردا ببرند وو نشان بدهند که در کف خیابان هستند ولی اقای نبویان تیم عکاس و فیلمبردار دارد.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۱:۱۷

مجلس چرا تعطیله!!؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۱:۱۷

دستگاههای اجرایی کارشان رامیکنند نماینده ها کجا هستند؟

Saeed۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۱:۱۲

الان وقت اختلاف افکنی در اجزای حاکمیت نیست.
اگر چنین مشکلاتی هم هست بگذارید بین خودشون حل و فصل بشه
مردم را از درون دوقطبی و ناامید نکنید

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۵۰

دولت کاملا همدل هست البته اگه بدون سنگ اندازی بزارن دکتر پزشکیان کارشو بکنه

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۱:۵۸

پزشکیان مگه مدیریت و اقتصاد بلده؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۴۳

5 میلیون کارمند درست کردیم تو دستگاه اداری برای کارهای غیر مولد و بروکراسی، بعد میخواهیم همه چیز هم ارزان باشد . خب بلند شید برید کار کنید تا تولید داشته باشیم و ارزانی

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۳۹

جوانان اصلا شناختی از نماینده های مجلس شهر خود و کاندید ها ندارند و علاقه ای هم به دانستن آنها ندارند اینها همان نمایندگان ۴ درصدی هستند

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۳۸

اینترنت رو حداقل محدود بلز کنید مثلا روزی یک گیگ نت بین المللی بر حسب کدملی حداقل از این قطعی خیلی بهتره

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۲۷

تخم مرغ کیلو ۳۶۰ ... الان زدم تو نت دیدم قیمت امروز زده دویست و خورده ای ولی اینا برا مجازیه ... من خودم میرم خرید اینه قیمتا‌یه دونه پلاستیک نون ۶۰۰۰ حالا ای بهههتر لااقل پلاستیک حذف میشه و شدنیه.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۲۷

خوده نمایندگان مجلس هم امثال آقای نبویان هستند که دیشب گفتند مذاکره خسارت محض هست راهکارشان جنگ با جهان است

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۲۵

تعطیلی مجلس ؟! کی باز بود؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۲۰

حقوق دوران تعطیلی نماینده ها و وزرا را بدین برا بازسازی خرابی ها

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۲۰

تخم مرغ کیلو ۳۶۰

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۲۰:۴۲

خب که چی؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۱۹

علی دایی در همین تابناک گفت ایران تا وقتی سیاست های خارجه خودش رو درست نکنه وضعیت اقتصادی بهتر نمیشود

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۸:۱۱

به علی دایی چه مربوطه این مردمی که شبها در کف خیابان هستند جان و مالشان را داده اند و گوش به فرمان ولایت خواستاز جمع شدن تمام پایگاههای آمریکا در منطقه هستند

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۴۷

علی دایی بیجا کرد. همون امثال علی دایی هستند که با رانتها و ثروتهای حاصل از دلالی نقش زیادی در این شرایط دارند. بعد همان علی دایی چرا یکبار حمله به مدرسه میناب را محکوم نکرد؟ چرا تجاوز خارجی به کشوری که از آن هزاران میلیارد تومان ثروت کسب کرده، محکوم نکرد؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۱۸

۱۲ دولت روی کار آمده اند که هر دولت از دولت قبلی خود بدتر بود دلیلش تحریم ها و قطعنامه ها ایت

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۴۴

هیچ ربطی به تحریم و قطعنامه ندارد. در ضمن اگر شما میتوانی برو تحریم ها را بردار. اون حسن روحانی تان با آن همه ادعا یک برجام را منعقد کرد و همان را هم پاره کردند

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۹:۴۶

بازار رایانه داره با دلار چهارصد تومن معامله میشه. جلوشونو بگیرید

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۲:۵۳

بازار قیمت ها رو بر اساس الان تعیین نمیکنه دوست عزیز، بر اساس چیزی که برآورد میکنه در چند ماه آینده رخ خواهد داد قیمت تعیین میشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۱:۳۹

بیخیال
دیگه نمیشه قطعه خرید

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۹:۴۰

پزشکیان باید استیضاح میشد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۲۱:۳۵

پزشکیان منتخب این ملت هست از محدود رئیس‌جمهور هایی هست که با سایر حزب‌ های سیاسی کنار آمد این اتفاق هیچ وقت نخواهد افتاد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۲۱:۲۸

آقای پزشکیان متاسفانه یک اقتصاد بیمار را تحویل گرفت و از شانس بدش هم دو تا جنگ در این دوره اش اتفاق افتاد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۱:۳۸

اسب زین شده رو که یادتونه

نعمت۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۱:۱۵

مگه پزشکیان باعث جنگ شده ؟ این اقتصاد ویران را دولت قبلی تحویل ایشان داده اند. یه مقدار اقتصاد بلد باشی خوبه.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۸:۴۴

مجلس باز هم باشه فرق خاصی نداره

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۹:۵۷

با خودم می‌گفتم تو این شرایط جنگی، چطور این همه کار صورت می‌گیره و مردم زیاد گرفتار نشدن !!
تو بگو دلیل تعطیلی مجلس بوده !!

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۸:۳۸

مجلس تازه از خواب بیدار شده و اولین حرفش حمله به دولت است.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۸:۳۵

نمایندگان کجا هستن

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۵:۴۲

هر کدام از نمایندگان خودشان یکپا رئیس جمهور شدند و افاضات می‌فرمایند

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۸:۲۹

عجب تیتری زدی دمت گرم دستت طلا

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۸:۲۷

افتضاح ترین دولت

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۶:۰۹

به استثنای دولت احمدی‌نژاد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۸:۲۶

همشون باهم دارند سودجویی میکنند
جنگ هشت ساله اینجور کالاها گرون نمیشد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۲:۵۲

چون زمان جنگ میر حسین موسوی نخست وزیر بود،

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۸:۱۴

وقت قیافه گرفتن با کت و شلوارهای اتوکشیده نیست. وقت کار و غیرت است. هر کسی شرایط را درک نکند، لحظه ای نباید در مسئولیت خودش باقی بماند.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۱:۱۵

مجلس چرا تعطیه؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۰:۰۵

مجلس چرا تعطیل شده ؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۹:۵۱

شدیداً موافقم
امروز وقت عمل است
اگه تا حالا کم کاریهایی بوده، امروز کوچکترین فرصتی برای کم کاری وجود ندارد.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۰۸:۰۹

به وزیر آموزش و پرورش دستور دهید قانون بودجه سال ۱۴۰۵ را اجرا کند و آموزش دهندگان مظلوم نهضت سوادآموزی را تعیین‌تکلیف کند

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۶:۳۰

خخخخخخخ
محلس بود و وضعمون رو دیدیم
حالا که دیدنی تر هم میشه
مجلس برای چی باید تعطیل باشه؟مگه در کرونا مجازی برگزارنمیشد؟الانم همین کارو کنید

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۳ ۱۶:۰۸

دولت کاره ای نبوده و نیست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.