آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2147بازدید

فرماندهان جديد نيروي زميني سپاه و بسيج

فرمانده كل سپاه با بيان اينكه تعيير ساختار نتيجه تغيير ماهيت تهديدات است، گفت: هدف از تغيير ساختار سپاه، تقويت توان روز و بالا بردن آمادگي‌هاي دفاعي در نيروي زميني سپاه و نيروي مقاومت بسيج بود.


به گزارش روابط عمومي دفتر فرماندهي كل سپاه، سردار سرلشكر محمد علي جعفري در مراسم توديع و معارفه فرماندهان نيروي زميني، مقاومت و قرارگاه ثارالله تهران، اظهار داشت: بحث ساختار جديد نيروي زميني و مقاومت سابقه چندين سالانه دارد كه بررسي‌هاي دقيق كارشناسي آن در مركز راهبردي سپاه و ستادكل نيروهاي مسلح انجام شد.

وي گفت: پس از اين بررسي‌ها، اصول و مباني 9 گانه تحول در سپاه به تصويب مقام معظم فرماندهي كل قوا رسيد كه هدف اصلي آن تقويت توان رزم و بالا بردن آمادگي‌هاي دفاعي بود تا سر انگشتان سازمان سپاه بتواند وظايف خود را بهتر و قوي‌تر از قبل انجام دهند.

فرمانده كل سپاه در ادامه با قدرداني از تلاشهاي صورت گرفته در ستادكل نيروهاي مسلح بويژه حمايتهاي سردار سرلشكر فيروز آبادي خاطر نشان كرد: در سالهاي گذشته تغييرات زيادي در سپاه نداشتيم، اما در سالهاي اخير با توجه به تغيير نوع تهديدات خارجي و پيشرفت فناوري‌هاي رزمي تغييرات ضرورت پيدا كرده است.

وي در پايان، عملي كردن طرح تحول و تعالي را بسيار دشوارتر از طراحي و برنامه ريزي آن دانست و بر همت مسئولان و فرماندهان براي تحقق اين امر تاكيد كرد.

به گزارش فارس، سردار محمد اسدي به عنوان فرمانده جديد نيروي زميني سپاه جايگزين سردار محمدرضا زاهدي و حسين طائب نيز فرمانده نيروي مقاومت بسيج شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.