آخرین خبرتکذیب یک خبر درباره تعطیلی مدارس تهران
9بازدید

کشف ۹۰۰ کیلو روده فاسد و غیربهداشتی گوسفند

رئیس اداره دامپزشکی قرچک می‌گوید یک واحد غیرمجاز سورت روده که در شرایط کاملاً غیربهداشتی فعالیت می‌کرد، در این شهرستان شناسایی و پلمب شده است.

کشف ۹۰۰ کیلو روده فاسد و غیربهداشتی گوسفند

 

به گزارش تابناک به نقل از مهر، سید محمد خلیلی، ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی این اداره، یک واحد غیرمجاز سورت روده را در سطح شهرستان شناسایی کرده‌اند.

به گفته او، این کارگاه در شرایط کاملاً غیربهداشتی فعالیت می‌کرد و با همکاری پلیس اطلاعات و امنیت شهرستان پلمپ شده است.

رئیس اداره دامپزشکی قرچک افزود: از این واحد غیرمجاز، بیش از ۹۰۰ کیلوگرم روده و چربی گوسفندی فاسد و غیربهداشتی کشف و با دستور مقام قضایی معدوم شد، همچنین برای متصدی این واحد پرونده تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شده است.

وی تأکید کرد: نظارت‌های بهداشتی به صورت مستمر ادامه دارد. شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف دامپزشکی، مراتب را با شماره تلفن ۰۲۱۳۶۱۲۸۰۸۴ یا سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.