آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
10بازدید

کشف تجهیزات استارلینک در چیتگر

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از تجهیزات ارتباطی استارلینک، اقدام به جمع‌آوری و ارسال اطلاعات حساس به شبکه‌های معاند و ضدانقلاب می‌کرد.

کشف تجهیزات استارلینک در چیتگر

به گزارش تابناک به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: متهم در یکی از واحد‌های مسکونی محدوده چیتگر تهران مستقر بود و اطلاعات مربوط به محل‌های اصابت در جنگ رمضان را به شبکه‌های ضدانقلاب منتقل می‌کرد.

این اقدام پس از دریافت گزارش‌های مردمی درباره رفت و آمد‌های مشکوک به واحد مذکور، توسط تیم ویژه پلیس اطلاعات فاتب تحت بررسی قرار گرفت. با انجام تحقیقات میدانی و شناسایی هویت متهم، ماموران در یک عملیات غافلگیرانه موفق به دستگیری وی شدند.

در بازرسی از مخفیگاه متهم، علاوه بر کشف تعداد قابل توجهی تجهیزات ارتباطی، یک دستگاه گیرنده ماهواره استارلینک نیز ضبط شد که با توجه به اعترافات صریح متهم مشخص شد از سوی متهم برای جمع‌آوری و انتقال اطلاعات به شبکه‌های ضدانقلاب مورد استفاده قرار گرفته است.

پلیس تهران با تأکید بر ادامه نظارت و برخورد با عوامل نفوذی اعلام کرد: تمامی افرادی که با شبکه‌های معاند همکاری کرده و امنیت کشور را تهدید کنند، تحت رصد دقیق اطلاعاتی قرار دارند و با آنان طبق قانون برخورد خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۲۳ ۱۲:۳۷

در جایی زندگی می کنیم که سیم سفید قانونیه ولی استارلینک غیرقانونی
چقدر شگفت انگیزه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.