آخرین خبرپاسخ ایران به حمله مجدد؛ فراتر از مناطق شناخته‌شده
3بازدید

درخواست وزیر خارجه آمریکا از ناتو

وزیر خارجه آمریکا روز جمعه، اول خرداد، از کشور‌های عضو ناتو خواست تولیدات دفاعی را به‌طور چشمگیر افزایش دهد.

درخواست وزیر خارجه آمریکا از ناتو

به گزارش تاببناک به نقل از اسپوتنیک، وزیر خارجه آمریکا روز جمعه، اول خرداد، از کشور‌های عضو ناتو خواست به افزایش قابل توجه ظرفیت تولیدات دفاعی متعهد شوند.

روبیو پیش‌تر گفته بود کشور‌های ناتو در حال حاضر آمادگی تولید مهمات با سرعتی که در آینده مورد نیاز خواهد بود را ندارند.

بنا بر این گزارش، وی در این رابطه در پیامی در شبکه ایکس نوشت: در دیدارم با مارک روته، دبیر کل ناتو، تاکید کردم که ائتلاف باید در نشست آینده آنکارا به‌طور شفاف متعهد شود که تولیدات دفاعی را به‌سرعت گسترش دهد.

روبیو افزود: کشور‌های عضو باید پایه صنعتی فراآتلانتیکی را توسعه دهند و تعهدات مالی خود را به توانایی‌های واقعی رزمی تبدیل کنند. اروپای قدرتمند به معنای ناتوی قدرتمندتر است.

در اول آوریل، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گفته بود به‌طور جدی در حال بررسی خروج آمریکا از ناتو است؛ پس از آنکه متحدان اروپایی حاضر نشدند به جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران بپیوندند.

ترامپ همچنین گفته بود بیش از این اروپا را شریک دفاعی قابل اعتمادی نمی‌داند، زیرا کشور‌های اروپایی درخواست او برای اعزام ناو‌های جنگی به تنگه هرمز را رد کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.