آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
9بازدید

آسمان کرمانشاه بازگشایی شد

مدیرکل فرودگاه کرمانشاه از لغو محدودیت‌های پروازی در غرب کشور و بازگشایی آسمان کرمانشاه خبر داد.

آسمان کرمانشاه بازگشایی شد

به گزارش تابناک، مجتبی بیاتی در گفتگو با خبرنگار مهر، از بازگشایی آسمان کرمانشاه و ازسرگیری فعالیت‌های پروازی در فرودگاه بین‌المللی شهید اشرفی اصفهانی خبر داد.

وی اظهار کرد: پس از انجام ارزیابی‌های ایمنی و امنیتی لازم و همچنین صدور اطلاعیه هوانوردی (NOTAM) جدید، محدودیت‌های اعمال‌شده در بخش غربی فضای پروازی کشور لغو شده است.

مدیرکل فرودگاه کرمانشاه افزود: با رفع این محدودیت‌ها، آسمان استان کرمانشاه بار دیگر در اختیار ناوگان هوایی قرار گرفته و شرایط برای انجام پروازهای برنامه‌ریزی‌شده فراهم شده است.

بیاتی با اشاره به بازگشت فعالیت‌های فرودگاهی به وضعیت عادی، تصریح کرد: تمامی بخش‌های عملیاتی فرودگاه آمادگی لازم را برای ارائه خدمات به مسافران و شرکت‌های هواپیمایی دارند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، نخستین پروازها از عصر امروز در فرودگاه کرمانشاه انجام خواهد شد و روند خدمات‌رسانی هوایی مطابق برنامه‌های از پیش تعیین‌شده ادامه می‌یابد.

مدیرکل فرودگاه کرمانشاه تأکید کرد: مسافران می‌توانند برای اطلاع از وضعیت پروازهای خود از طریق شرکت‌های هواپیمایی و سامانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی فرودگاه اقدام کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.