آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

کارگروه ساماندهی مد از تیرماه در تعطیلی

دبیر سابق کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: بعد از جلسه تیرماه امسال، این کارگروه تا کنون هیچ جلسه ای نداشته و از ابتدای سال تا کنون تنها یک جلسه تشکیل داده است.
علیرضا حسین زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در آخرین جلسه کارگروه ملی مد و لباس، تشکیل بنیاد ملی مد و جایگزینی آن با این کارگروه تصویب شد که کارگروه مد از آن زمان پیگیر تهیه اساسنامه این بنیاد است.

وی با اشاره به تودیع خود از این سمت و سرپرستی معاون آموزشی وزارت ارشاد در این کارگروه اظهار داشت: تیم جدید به دنبال اقداماتی است که قابلیت گزارش دهی را داشته باشد و بیشتر قصد تمرکز بر برگزاری نمایشگاه و جشنواره را دارد، این در حالی است که در مدت دو سال اخیر کارگروه ساماندهی مد و لباس بیشتر بر اقدامات ضروری و بنیادی تاکید داشته است.

در بیست و هفتمین جلسه کارگروه مد و لباس که تیرماه جاری بعد از اعلام اجرای قانون عفاف و حجای، علاوه بر وزرای ارشاد و بازرگانی، فاطمه رهبر نایب رئیس دوم کمیسیون فرهنگی مجلس، مجید شاه آبادی معاون امور هنری وزارت ارشاد(رئیس کارگروه)، علیرضا افشار معاون وزیر کشور و دبیر ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی، شیخی نیا معاون وزیر صنایع و معادن و سویزی مشاور وزیر آموزش و پرورش حضور داشتند.

طرح جامع تدوین استانداردهای ملی مد و لباس، طراحی سامانه ثبت و هدایت نظام جامع برند و تشکیل بنیاد ملی مد و لباس از مصوبه های این جلسه بود.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.