آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
14بازدید

ادعای اسرائیل مبنی بر انهدام تونل‌های حزب‌الله!

بر اساس ادعای این دو مقام صهیونیست، تونل تخریب‌شده حاوی صد‌ها قبضه سلاح و تعدادی لانچر موشک بوده است.

ادعای اسرائیل مبنی بر انهدام تونل‌های حزب‌الله!

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه ای مشترک یکشنبه شب مدعی شدند که ارتش اسرائیل ساعاتی پیش یک شبکه تونل و زیرساخت‌های زیرزمینی منتسب به حزب‌الله در جنوب لبنان را منهدم کرده است.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ نتانیاهو و کاتس اعلام کردند که این تونل ها در منطقه مجدل زون در جنوب لبنان منهدم شده است.

در این بیانیه ادعا شده است که پیش از اجرای این عملیات، آمریکا و نماینده واشنگتن در لبنان در جریان آن قرار گرفته بودند.

نتانیاهو و کاتس همچنین افزودند که ارتش رژیم صهیونیستی به عملیات خود برای تخریب زیرساخت‌های حزب‌الله و رفع آنچه «تهدید علیه شهرک‌های شمالی» خواندند، ادامه خواهد داد.

در ادامه این بیانیه آمده است که ارتش اسرائیل به حضور خود در «منطقه امنیتی» جنوب لبنان ادامه خواهد داد.
بر اساس ادعای این دو مقام صهیونیست، «تونل تخریب‌شده حاوی صدها قبضه سلاح و تعدادی لانچر موشک بوده است.

ساعاتی پیش بود که رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند که ارتش این رژیم در ساعات آینده یک شبکه بسیار گسترده از تونل‌ها را در جنوب لبنان منفجر خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.