رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکالابرگ آبان شارژ شد؛ نوبت نخست برای این خانوارها
11بازدید
۲۴

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با تابناک:

حضور میلیونی، تمام محاسبات غلط دشمن را برهم زد / هیچ توجیهی برای تعلل در حل مشکلات اقتصادی نیست!

دولت باید قدردان این ملت باشد و فوراً معیشت را درست کند!

جعفر قادری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس این اجتماع میلیونی را بزرگ‌ترین رفراندوم تاریخ انقلاب نامید و هشدار داد که اکنون هیچ توجیهی برای تعلل در حل معضلات اقتصادی مردم وجود ندارد و دولت باید پاسخ این وفاداری را با خدمت سریع بدهد.»

حضور میلیونی، تمام محاسبات غلط دشمن را برهم زد / هیچ توجیهی برای تعلل در حل مشکلات اقتصادی نیست!

حضور بی‌سابقه میلیون‌ها ایرانی در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، فراتر از یک مراسم وداع، پیامی سیاسی و اجتماعی برای جهان و مسئولان داخلی بود که دراین خصوص جعفر قادری، نماینده شیراز و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در گفتگو با خبرنگار تابناک امروز در آخرین روز تشییع پیکر مطهر رهبر شهید این اجتماع باشکوه را «بزرگ‌ترین رفراندوم مردمی انقلاب» نامید و تأکید کرد که اکنون نوبت دولت است تا با پاسخی سریع به دغدغه‌های معیشتی، وفاداری این ملت را پاسخی شایسته دهد.

در حالی که پایتخت در میان غباری از اندوه و تکبیر، پیکر رهبر شهید انقلاب را بدرقه می‌کرد، ابعاد این مراسم چنان گسترده بود که هر بیننده‌ای را به فکر فرو می‌برد. جعفر قادری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در گفتگو با تابناک، این حجم از حضور را رویدادی بی‌سابقه در تاریخ معاصر توصیف کرد.

 او معتقد است: گستردگی این مراسم، حتی از تشییع‌های تاریخی شهید سپهبد قاسم سلیمانی و امام خمینی(ره) نیز فراتر رفته و نمونه‌ای مشابه آن در تاریخ بشریت یافت نمی‌شود.

شکست محاسبات دشمن در برابر وحدت ملی

قادری در تحلیل اهداف رژیم صهیونیستی از ترور رهبر شهید، به یک نکته کلیدی اشاره کرد و گفت: دشمن تصور می‌کرد با حذف رهبر، ایران دچار چنددستگی شود و مردم از نظام فاصله بگیرند. اما به گفته وی، این حضور میلیونی، تمام این محاسبات غلط را برهم زد. 

او تأکید کرد : نکته تکان‌دهنده این مراسم، حضور اقشاری بود که شاید در گذشته انتقاداتی داشتند، اما امروز در صفوف وفاداری قرار گرفتند که این همبستگی ملی را نشان داد و اینکه دشمن در شناخت جامعه ایران دچار خطای راهبردی شده است و هرچه فشارها بیشتر شود، اتحاد ملت ایران مستحکم‌تر خواهد شد.

ایران؛ کانون توجه جهان، نه منزوی

نماینده شیراز با اشاره به حضور هیئت‌های رسمی از ده‌ها کشور جهان در این مراسم، تأکید کرد که ایران هرگز منزوی نشده است.

او معتقد است: این حضور بین‌المللی در کنار جمعیت داخلی، ایران را به کانون توجه افکار عمومی دنیا تبدیل کرده و ثابت کرده است که محور مقاومت و ملت ایران، در برابر تجاوزات دشمن، انسجام بیشتری یافته‌اند.

از رفراندوم وفاداری تا تکلیف سخت دولت

قادری این اجتماع عظیم را «بزرگ‌ترین رفراندوم مردمی انقلاب» نامید؛ رفراندومی که در آن ملت یک بار دیگر مهر تأیید خود را بر نظام و رهبری زدند اما او  این نقطه قوت را به یک تکلیف سخت برای حاکمیت تبدیل می‌کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با نگاهی به وضعیت معیشت مردم، صراحتاً بیان داشت: مردم با وجود تمام مشکلات اقتصادی، بار دیگر پای انقلاب و رهبری ایستادند و این همراهی، مسئولیت دولت و مجلس را سنگین‌تر می‌کند.

او در پایان، از دولت خواست تا از این وفاداری غافل نشود و تأکید کرد : امروز هیچ توجیهی برای تعلل در حل مشکلات اقتصادی وجود ندارد و دولت و تمامی مسئولان باید قدردان این ملت باشند و با سرعت و فوریت، معیشت مردم را بهبود بخشند تا پاسخ شایسته‌ای به این ایثار و وفاداری بی‌دریغ داده شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا۱۴۰۵/۰۴/۲۳ ۰۳:۱۹

والا موندم چی بگم یه ساله دو ساله پنج ساله ده ساله و....دارین هی همینو میگین و تنها بهتر نمیشه معیشت و اقتصاد هر بار هم بدتر میشه قدیما هرسال بدتر از پارسال بود الان به هر روز بدتر از دیروز رسیدیم

حامد۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۱۳:۱۲

حل مشکلات اقتصادی مردم نیازی به گفتن نداره.
چرا مسیوللین هیچ‌کدام از کشورهای دنیا برای مشکلات اقتصادی حرف نمی زنند.
من از حرفهای این نماینده مجلس خیلی می ترسم،حل مشکلات نیازی به سخنرانی نداره ،نیاز به برنامه و اجرای برنامه داره که اون هم وظیفه خود شما هست.

کمال سیاه۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۱۲:۴۹

قطع امید کردیم داداش از شماها، حتی از نوشتن کامنت چون بی فایدس 😔

رضا هداوندخانی۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۱۲:۴۸

بله همین تازگی گفتند حقوق فروردین امسال ما بازنشسته ها را اواسط شهریور میدن البته اگر سر حرفشان باشند که خیلی بعیده.

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۱۲:۴۱

مثل هست که میگه دوصد حرف چون نیم کردار نیست.از حرف زدن مشکل برطرف نمیشود.ما ملت مبعوث شده خسته شدیم تا کی باید تاوان بی لیاقتی مسئولین پرادعا پرداخت کنند.

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۱۲:۱۸

ما می دانیم تورم، فساد، رانت‌خواری و سومدیریت فقط بیشتر و بیشتر می شود...ما به خاطر پسر فاطمه آمدیم...شما به خودتان نگیرید

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۱۱:۲۰

تبدیل وضعیت کارگران شرکت نفت چی شد؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۱۱:۱۶

قطعآ کاری صورت نمی گیرد. هر بار بعد از این گونه تجمعات و حضور مردم، شما مسئولین میاین میگین حالا وقتشه که دولت مشکلات رو حل کنه ولی میبینی همه از فرداش چند برابر. میشه

حمید۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۱۱:۱۴

شما چطور رای آوردی؟؟؟؟

سعید۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۱۰:۰۴

شما مسئولین اکثرا بفکر خودتون هستید حقوق چقدر دریافت می کنید حقوق بگیران چقدر فاصله با تورم دارند فقط حرف عملی نیست تازه با این حرف ها بیشتر ما را عصبانی می کنی

جلال۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۹:۵۰

یعنی منظورتون اینه تا الان میتونستن ولی انجام نمیدادن . شما چه نماینده ای هستی
که متوجه نیستی تا تحریم های بانکی رو برندارن هیج اتفاقی غیر از چاپ پول و تورم بیشتر نمیتونه بیافته .فقط حرفهای عوام پسند زدن چاره کار نیست

ایرانی۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۹:۴۵

اینقدر مردم وطن پرست و نظام دوست از این حضورهای بزرگ از اول انقلاب داشتن که از حد گذشته.. اما افسوس از یک ذره قدر دانی .. افسوس که کسی قدر این مردم عزیز رو نمیدونه!!!!!

عباس۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۹:۴۳

وقتی کل سیستم اقتصادی کشور مدت مدیدی است که بر پایه ی افزایش تورم استوار شده است چگونه انتظار دارید که دولت یا خود مجلس بتواند مشکل را حل کند. هر سال و هر زمان که لازم باشد قیمت دلار افزایش داده می شود و متعاقب آن قیمت همه ی کالا ها و خدمات بالا می رود و متعاقب آن درامد های دولت از محل مالیات و عوارض افزایش می یابد و به این ترتیب کشور اداره می گردد. پس هیچ کس نباید انتظار بهبود شرایط اقتصادی را داشته باشد.

شهاب۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۹:۱۹

مگه مردم ایران مشکلات معیشتی دارند؟

محمد۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۹:۱۶

شعار و فقط شعار و فقط شعار با این حرف ها سفره مردم پر نمیشه .کی قرار هست ترمز این گرانی را بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۹:۱۱

مسوولین قدر مردم را بدانید و طوری خدمت کنید که مشکلات اقتصادی مردم کاهش یابد. مردم همیشه پشت نظام بوده و هستند و شایان بهترین رفاهیات و امکانات هستند و اگر مسوولی کم کاری کند نباید سر کار بماند.

علی۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۹:۰۹

راه حل هم نشون میدادی! امان از کسی که بخواهد دیده شود!؟ مجلس مکلف است برای هر دستوری که میدهد راهکار مناسب برای تهیه بودجه را نیز ارائه کند! راستی شما مجلسیان چه کار کرده اید؟ نقش شما کجا در امور مملکت بطور واقعی تعریف می شود!

علی۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۹:۰۵

تکرار صورت مسئله مسئله را حل نمی‌کند شما تورم ایجاد میکنید ،بعد میگیید مشکلات اقتصادی را حل کنیم ،مشکلا ت قتصادی را رفیقبازیهای باندهای سیاسی ایجاد کرده اند و اقتصاد و معیشت مردم را به گروگان گرفته اند بد جوری پایه ریزی شده نه اقتصاد آزاد است که رقابتی باشد نه دولتی است که کوپنی کامل باشد . هر روز هم کارشناسان مشکلات را توضیح میدهند، هر روز هم بدتر میشود، یک خوبی که برای مسئولین هست اینکه مردم به مشکلات اقتصادی اهمیت نمی‌دهند و تحمل می‌کنند. و تعلل را تحمل می‌کنند.

آرش۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۸:۵۳

«تعلل» کار بدی است.

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۸:۴۹

سه ماهه که افزایش مبلغ ناچیزی به مبلغ کالابرگ در دست بررسی است!

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۸:۴۸

ایران سه قوه اجرایی دارد و هر سه قوه ملزم به کمک بر همدیگر برای ایجاد رفاه آرامش و امنیت و از همه مهمتر کنترل دائمی این افزایش قیمت های ناجوانمردانه هستند

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۸:۳۶

شما نماینده مجلسی. اول کار خودت را درست انجام بده و تکالیف مجلس را گوشزد کن.

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۱۳:۳۳

.همین! نظارت بر دولت و پی‌گیر اجرای مصوبات مجلس

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۱۶ ۰۹:۱۷

کارشون نظارت بر دولت هستش

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.