آخرین خبرپایان فرار قاتل طلافروش در کمتر از ۷۲ ساعت
4بازدید
۲

عکس: انهدام آشیانه جنگنده‌های آمریکا در اردن

تصاویر ماهواره‌ای تایید می‌کنند که در پی حمله ایران به پایگاه آمریکا در اردن، علاوه بر تلفات انسانی، آشیانه آماده‌سازی جنگنده‌ها نیز منهدم شده است.

عکس: انهدام آشیانه جنگنده‌های آمریکا در اردن

آخرین به‌روزرسانی از تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که انهدام آشیانه آماده‌سازی جنگنده‌های ارتش آمریکا، یکی از نتایج حملات اخیر ایران به اردن بوده است.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ این آشیانه‌ها محل انجام بازرسی‌های پیش از پرواز، مسلح‌سازی، سوخت‌گیری، آماده‌سازی فنی و رفع عیوب جزئی جنگنده‌ها هستند و نقش مستقیمی در حفظ نرخ سورتی‌های پروازی دارند. 

آسیب به این زیرساخت‌ها می‌تواند حتی بدون انهدام جنگنده‌ها، فرآیند آماده‌سازی و اعزام هواگردها را مختل کرده و ظرفیت اجرای عملیات هوایی را کاهش دهد.

عکس: انهدام آشیانه جنگنده‌های آمریکا در اردن

شب گذشته فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا(سنتکام) تایید کرد که در پی حملات ایران، دو نیروی آمریکایی کشته، یک نفر مفقود و تعدادی مجروح شده‌اند.

باتوجه به سانسوری ساختاری و سازمان یافته سنتکام در موضوع اعلام تلفات آمریکایی، به نظر می‌رسد میزان تلفات بسیار بیشتر از این تعداد باشد.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۲۸ ۱۳:۵۸

خوبه ولی کافی نیست، باید حجم حملات رو بیشتر کنید که جای 2 سرباز 20 سرباز کشته بدن

باید فوری تمام کارخونه های ساخت پهپاد و موشک رو احیا کنیم خصوصا پهپادهای ارزان قیمت

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۲۸ ۱۳:۲۸

خدا رو شکر.. هر چی جلو تر میریم تلفات متجاوزین هم بیشتر میشود اونا طاقت این تلفات رو ندارند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.