آخرین خبرجزئیات برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران
8بازدید

تمامی ادارات مازندران یکشنبه تعطیل شد!

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران از تعطیلی تمامی ادارات دولتی، نهاد‌های عمومی غیردولتی و مراکز آموزشی استان در روز یکشنبه چهارم مردادماه خبر داد.

تمامی ادارات مازندران یکشنبه تعطیل شد!

عیسی قاسمی‌طوسی با اشاره به تداوم موج گرما در استان اظهار کرد: به منظور مدیریت مصرف انرژی و کاهش بار شبکه، فعالیت تمامی ادارات دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی و مراکز آموزشی استان در روز یکشنبه چهارم مردادماه متوقف خواهد بود.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، وی افزود: این تصمیم با هدف همراهی با برنامه‌های مدیریت مصرف انرژی و حفظ پایداری شبکه برق اتخاذ شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران تصریح کرد: بانک‌ها، مراکز درمانی، دستگاه‌های امدادی، خدمات‌رسان و سایر واحدهای عملیاتی از این تصمیم مستثنی بوده و مطابق روال معمول به شهروندان خدمات ارائه خواهند کرد.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۳ ۱۷:۱۸

جااااان مازندران؟؟؟؟؟ ما تو بندرعباس هر روز تو گرمای 50 درجه و رطوبت 80 درصد داریم میریم سر کار.

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۳ ۱۴:۱۶

تهران که عین کوره ادم‌سوزی شده چرا تعطیل نمیکنن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.