آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
16بازدید

سرقت از عابربانك سالمندان

متهم پس از انتقال به كلانتري در تحقيقات اوليه اعتراف كرد كه از بيسوادي افراد كهنسال سوء استفاده و در فرصتي مناسب از كارت‌هاي عابر بانك آنان مبالغي را به حساب خود واريز مي‌كرد.

تهران امروز: فردي كه از طريق عابر بانك‌ها وجوه مردم را سرقت مي‌كرد شناسايي و دستگير شد.

در پي وقوع چند فقره سرقت از عابر بانك‌ها، ماموران انتظامي رودبار موضوع را به‌طور ويژه در دستور كار خود قرار دادند.

در همين راستا ماموران كلانتري 14 لوشان در اجراي طرح كنترلي خود پردازها به فردي كه در نزديكي يكي از خودپردازها بود مشكوك و وي را دستگير كردند.

متهم پس از انتقال به كلانتري در تحقيقات اوليه اعتراف كرد كه از بيسوادي افراد كهنسال سوء استفاده و در فرصتي مناسب از كارت‌هاي عابر بانك آنان مبالغي را به حساب خود واريز مي‌كرد.

پس از استعلام از پليس آگاهي مشخص شد كه متهم داراي سوابق قبلي سرقت و كلاهبرداري است پليس از مردم مي‌خواهد كه هنگام استفاده از عابر بانك‌ها، كارت‌هاي خود را در اختيار افراد غريبه و سودجو قرار نداده و هر چند وقت يك‌بار رمز كارت خود را تغيير داده و هرگونه موارد مشكوك را سريعا به پليس اطلاع دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.