رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
15بازدید
۰

بارش باران برای استان‌های ساحلی خزر طی ۳ روز آینده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش پراکنده در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل و بخش‌هایی از شمال‌غرب کشور خبر داد و گفت: همزمان با فعالیت سامانه بارشی در این مناطق، دمای هوا در تهران و برخی مناطق جنوبی کشور همچنان بالا خواهد بود و پایتخت طی دو روز آینده دمای ۳۷ درجه سانتیگراد را تجربه می‌کند.

بارش باران برای استان‌های ساحلی خزر طی ۳ روز آینده

به گزارش تابناک صادق ضیاییان در گفت‌و‌گو با ایسنا اظهار کرد: در سه روز آینده در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل در برخی ساعات بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. علاوه بر آن جمعه در برخی نقاط آذربایجان شرقی و زنجان و روز‌های شنبه و یکشنبه در شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی در ساعات بعدازظهر رگبار پراکنده گاهی رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 

وی افزود: روز‌های جمعه و شنبه در برخی نقاط شمال غرب و غرب کشور در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۸ شهریورماه) صاف تا کمی ابری وزش باد و در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و افزایش باد با احتمال وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۲۹ شهریورماه) صاف تا کمی ابری وزش باد در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با احتمال وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

ضیاییان گفت: طی فردا و پس فردا اهواز با دمای ۴۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۲ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.