آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
18بازدید

کیفرخواست جنجالی برای عاملان خسارات‌ هسته‌ای

سخنگوی قوه قضاییه گفت: کیفرخواست پرونده رسیدگی به جنایات جنگی دولت جنایتکار آمریکا و رژیم کودک‌کش صهیونیستی در دو جنگ تحمیلی اخیر و همچنین پرونده جبران خسارت‌های سازمان انرژی اتمی ایران، در دادسرای تهران صادر و به دادگاه ارسال شد.

کیفرخواست جنجالی برای عاملان خسارات‌ هسته‌ای

به گزارش تابناک؛ علی کاظمی سخنگوی قوه قضاییه گفت: کیفرخواست پرونده رسیدگی به جنایات جنگی دولت جنایتکار آمریکا و رژیم کودک‌کش صهیونیستی در دو جنگ تحمیلی اخیر و همچنین پرونده جبران خسارت‌های سازمان انرژی اتمی ایران، در دادسرای تهران صادر و به دادگاه ارسال شد.

علی کاظمی با بیان اینکه این پرونده‌ها با اعلام جرم دادستانی کل کشور و شکایت سازمان انرژی اتمی علیه سران و جمعی از مقامات سیاسی، نظامی و امنیتی رژیم کودک کش صهیونیستی و آمریکای جنایتکار تشکیل شد؛ اظهار داشت: متهمان این دو پرونده جمعاً ۹۷ نفر هستند.

وی تصریح کرد: پرونده این افراد به اتهام افساد فی الارض، برهم زدن امنیت کشور، تجاوز به منابع ملی به قصد تصرف و تخریب (در پرونده نخست) و تخریب و ایجاد حریق در اموال عمومی به میزان ۱۵ میلیارد دلار (در پرونده سازمان انرژی اتمی) مورد رسیدگی قرار گرفت و با احراز بزه‌های فوق الذکر، کیفرخواست صادر و به دادگاه ارسال شد.

سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد: مسئولیت کیفری فردی این جنایات، متوجه کلیه مقامات سیاسی و فرماندهان نظامی است که در برنامه ریزی، صدور دستور و اجرای حملات نقش داشته‌اند.
منبع: میزان

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یگانه۱۴۰۵/۰۷/۲۱ ۱۲:۳۱

در ایران ظریف وروحانی باید دادگاهی بشوند وتاوان بدهند ویا کلا تا اخر عمرشان حرف از مذاکره با امریکا واسرائیل نزنندبا مذاکراتشون به ایران خیلی اسیب زدند

نوریان۱۴۰۵/۰۷/۲۱ ۱۱:۱۷

اینکه انها جنایت کردند شکی نیست ولی سوال اینجاست این احکام کجا قابل پیگیری هستند ؟ایا نباید در مراجع ودادگ بین المللی پیگیری شوند ؟ما در ایران که دسترسی به انها نداریم

محسن۱۴۰۵/۰۷/۲۱ ۱۱:۰۱

خسارت اصلی را دولت روحانی به هسته ای زد اگر نمی‌خواهید محاکمه کنید تا مردم خود اقدام کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.