آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

نماینده مردم لنگرود در مجلس:

لنگرود‌با‌چالش‌جدي‌صنعتی‌وکارگری‌مواجه‌است

شهرك صنعتي اطاق‌ور لنگرود گیلان با چالش جدي در عرصه صنعتی و کارگری مواجه است و اگر وزارت صنایع و کار در اسرع وقت و به‌طور جدی چاره‌اندیشی نكنند، کارگران زیادی در ایام کوتاه باقی مانده از سال بیکار خواهند شد.

به گزارش ایلنا، مهرداد بائوج لاهوتی با ابراز نگرانی شدید از وضعیت بخش‌های صنعتی و کارگری لنگرود، اظهار داشت: در حال حاضر اکثر تولیدکنندگان شهرک صنعتی اطاق‌ور لنگرود به دلیل عدم تمدید استمهال بدهی با چالش مالی خیلی شدید مواجهند و به عنوان نماينده مردم گيلان از این موضوع به شدت ناراضی هستم.

وی با اشاره با اشتغال به کار بیش از 400نفر نیروی انسانی در این واحدهای صنعتی، تصریح کرد: چنان چه وزارت صنایع ومعادن و هم چنین کار وامور اجتماعی در اسرع وقت و به طور جدی به چاره‌اندیشی نپردازند کارگران زیادی در ایام کوتاه باقی مانده از سال جاري بیکار خواهند شد.

لاهوتی در پایان متذکرشد: این واحدهای صنعتی بیش از یک سال است که دچار بحران جدی هستند که انتظار می‌رود رییس‌جمهور عدالت محور این 2وزارت خانه را در اولین فرصت مامور رسیدگی به این مشکلات کند تا این معضلات حل و به دنبال آن کارگران زحمت‌کش بیکار نشوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.