آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
2بازدید
۰

تعطیلی برخی رشته‌های تحصیلی در سال‌های آتی

مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم اظهار داشت: در 29 استان دانشگاه‌ها در حال استخراج اولویت‌های خود هستند که بر اساس آن طرح آمایش را در حوزه های رشته ها و مقاطع تحصیلی و گروه های آموزشی مشخص کنند.

مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم با اشاره به طرح آمایش سرزمین آموزش عالی کشور گفت: توسعه برخی رشته ها را کند خواهیم کرد و کم کم به سمتی خواهیم رفت که در آینده برخی رشته ها تعطیل شوند.

رضا عامری در گفتگو با خبرگزاری مهر افزود: طرح آمایش سرزمین در آموزش عالی در دو سطح پیش می رود که یک بخش آن به حوزه وزارت علوم و بخش دیگر آن به حوزه دانشگاه‌ها برمی گردد.

وی افزود: در حوزه وزارت علوم سیاست‌های کلان خود مرتبط با توسعه رشته ها، مقاطع تحصیلی و گروه های آموزشی در استان‌های مختلف را تدوین کرده ایم و وضعیت سهم گروه های آموزشی از جمله علوم انسانی، هنر، کشاورزی و فنی و مهندسی نیز مشخص شده است.

مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم اظهار داشت: در 29 استان دانشگاه‌ها در حال استخراج اولویت‌های خود هستند که بر اساس آن طرح آمایش را در حوزه های رشته ها و مقاطع تحصیلی و گروه های آموزشی مشخص کنند.

وی با تاکید بر این نکته که طرح آمایش سرزمین آموزش عالی یک طرح بلند مدت است، یادآور شد: بنا نداریم در سال آینده به صورت ناگهانی رشته ای را تعطیل کنیم بلکه برای توسعه و کاهش ظرفیت های یک رشته متناسب با نیازهایی که برآورد خواهیم کرد، حرکت می کنیم.

عامری خاطرنشان کرد: بر اساس نیازهای برآورده شده، توسعه برخی از رشته ها را کند خواهیم کرد و کم کم به سمتی خواهیم رفت که در آینده نزدیک برخی رشته ها تعطیل و برخی رشته ها توسعه پیدا می کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.