آخرین خبرپیشنهاد رسمی تراکتور به سرمربی سابق پرسپولیس
4بازدید
۰

بزرگواری خواستار گازرسانی به روستاها شد

روستاییان برای گرم کردن خود درختان را قطع می کنند

عضو کمسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی با اشاره به اجرای قانون هدفمند شدن یارانه ها طی تذکری مطاق با اصل 50 قانون اساسی خواستار گازرسانی به موقع روستاها و ممانعت از قطع درختان جهت استفاده به عنوان وسایل گرمازاد شد.

به گزارش خانه ملت، "سید علی محمد بزرگواری" نماینده کهگیلویه و بهمئی در جلسه علنی امروز (3 بهمن) در اخطاری مطابق با اصل 50 قانون اساسی اظهار داشت: در جمهوری اسلامی، حفاظت محیط زیست که نسل امروز و نسل های بعد باید در آن هیات اجتماعی رو به رشدی داشته باشند وظیفه عمومی تلقی می گردد، از این رو فعالیت های اقتصادی و غیر آن که با آلودگی محیط زیست یا تخریب غیرقابل جبران آن ملازمه پیدا کند، ممنوع است.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی خاطرنشان ساخت به دلیل اجرای قانون هدفمند شدن یارانه ها و عدم گازرسانی به اکثر روستاها به ویژه روستاهای موجود در جنگل ها انجام نگرفته است و نفت سفید و کپسول گاز هم گران شده است روستاییان برای پخت و پز و گرم کردم خون به قطع کردن درختان جنگلی روی آورده اند.

وی تصریح کرد: ادامه این روند تخریب محیط زیست و آلودگی هوا را به همراه دارد.

وی از دولت خواست تا در این خصوص چاره اندیشی کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.