کرمی: استیضاح وزیر راه، رأی منفی به رئیسجمهور است
وزیر رأی اعتماد را از مجلس گرفته است و مجلس هر وقت وی را بخواهد، باید بیاید و دلیلی برای نیامدن ندارد. وی رأی خود را از رئیسجمهور نگرفته است که بخواهد با اشاره وی به مجلس نیاید.

سرویس مجلس «تابناک» ـ رأی منفی به وزیر راه در اصل رأی منفی به خود آقای رئیسجمهور بود.
عبدالجبار کرمی در گفت و گو با خبرنگار «تابناک» اظهار: استیضاح وزیر راه در دستور کار قرار گرفت و با توجه به بحثهایی که در کمیسیونهای گوناگون و صحن انجام شد، برآیند این بود که این استیضاح رأی نخواهد آورد، چرا که دلایل متقن نبود و خیلیها بر این باور بودند.
نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: آقای وزیر باید میآمدند. وزیر رأی اعتماد را از مجلس گرفته است و مجلس هرگاه وی را بخواهد، باید بیاید و دلیلی برای نیامدن ندارد. وی رأی خود را از رئیسجمهور نگرفته است که بخواهد با اشاره وی به مجلس نیاید.
کرمی در ادامه خاطرنشان کرد: متأسفانه در روابط کنونی حاکم در نظام دولتی، روال بر این شده است که رأی را از مجلس میگیرند و اشارات را از دیگران، اما مجلس با این حرکت خود نشان داد که هر کس بخواهد در برابر مجلس و رأی و نظر و خواست مردم مقاومت یا اینکه شرط و شروطی تعیین کند، مجلس پاسخ قاطعی به وی خواهد داد.
رئیس فراکسیون نمایندگان مستقل مجلس افزود: این رأی مجلس بار بسیار منفی و پیام بسیار پرمحتوایی برای آقای رئیسجمهور داشت که امیدوارم این پیام را گرفته باشد و برای وزرای دیگر هم که اگر قرار باشد، مجلس وزیر را فرا بخواند و وی نیاید مطمئن باشند پاسخی سختتر دریافت خواهند کرد.
تازه ترین اخبار مجلس شورای اسلامی را در صفحه سرویس مجلس «تابناک» بخوانید.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
حرکت اقای رییس جمهور و وزیر راه.اهانت به هفتاد میلیون ایرانی بود.همین اقای وزیر که اینگونه شعار میداد برای مردم کار میکنیم.به همین راحتی به ملت اهانت کرد.
امیدوارم که یک روز آنقدر مجلس قدرت مردمی داشته باشد که بتواند آقای رئیس جمهور را استیضاح کند تا جایگاه مجلس (خانه ملت) برای همه قابل درک باشد
درضمن من یک اصولگرا هستم
مشكل از نمايندگان است كه حرمت مجلس را اينقدر پايين آورده اند.
*
*
...آن همه لابیگری و فشاری که در مجلس و قبل از جلسه بود...
*
*اين كارها در مملكت اسلامي يعني چه!!!!؟
من با نظر جناب کرمی هم عقیده ام کاملا منطقی فرمودند اگر قرار براستیضاح بود باید رییس جمهور و وزیر راه می امدند این نیامدن انها موجب بی احترامی به نمایندگان شد وانها این بی احترامی را برنتابیدن حقش همین بود
اگر نه بخاطر سوانح هوایی و فقط بخاطر عدم حضور وزیر و رئیس جمهور رای تان را عوض کرده اید برای شما و مجلس تان متاسفم.
آقای علیرضا ، نیامدن آنها به مجلس به هیچ گرفتن مردم است چون آنها باید به سوالات نمیندگان مردم پاسخ میدادند.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.