آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
2بازدید

نخست وزیر انگلیس و معاون کلینتون در قاهره

برنامه سفر معاون وزیر امور خارجه آمریکا دیدار از چند کشور عربی حاشیه جنوبی خلیج فارس نیز گنجانده شده است اما با شدت گرفتن تنش های سیاسی و ناآرامی ها در این کشورها مشخص نیست که پرز به این کشورها سفر کند.

در سفری از پیش اعلام نشده نخست وزیر انگلیس وارد قاهره شده تا با مقامات نظامی مصر دیدار و گفتگو کند .

به گزارش «تابناک»، همزمان با سفر نخست وزیر انگلیس، ویلیام پرز معاون وزیر امور خارجه آمریکا به قاهره سفر کرده تا اوضاع مصر پس از مبارک را از نزدیم بررسی کند.

« سی ان ان» نیز با انتشار این خبر توشت: گفته شده که مقامات انگلیسی و آمریکایی برنامه دیدار با رهبران اخوان المسلمین را ندارند.

در برنامه سفر معاون وزیر امور خارجه آمریکا دیدار از چند کشور عربی حاشیه جنوبی خلیج فارس نیز گنجانده شده است اما با شدت گرفتن تنش های سیاسی و ناآرامی ها در این کشورها مشخص نیست که پرز به این کشورها سفر کند.

ژنرال مایک مولن رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا معاون وزیر امور خارجه را همراهی می کند اما هیچ خبرنگاری در جمع هیات سیاسی و نظامی آمریکا دیده نشده است

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.