آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

دلایل پرداخت نشدن عیدی برخی دستگا‌ه‌ها

وی با بیان اینکه تاکنون بیشتر دستگاه‌ها عیدی کارکنان خود را از خزانه گرفته و پرداخت کرده‌اند، افزود: تاخیر در پرداخت عیدی برخی دستگاه‌ها ممکن است به دلیل مشکلات داخلی آنها باشد.

ایرنا نوشت:

وزیر اموراقتصاد و دارایی با بیان اینکه عیدی بیش از 70 درصد کارکنان دولت پرداخت شده است، دلیل پرداخت نشدن عیدی سایر کارکنان را مشکل داخلی برخی دستگاه‌ها و یا نگرفتن مبلغ عیدی از خزانه توسط سازمان یا دستگاه‌ها بیان کرد.

سید شمس‌الدین حسینی شامگاه یکشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت یادآورشد که این آمار تا هفته گذشته بوده است.

وی با بیان اینکه تاکنون بیشتر دستگاه‌ها عیدی کارکنان خود را از خزانه گرفته و پرداخت کرده‌اند، افزود: تاخیر در پرداخت عیدی برخی دستگاه‌ها ممکن است به دلیل مشکلات داخلی آنها باشد.

پرداخت عیدی دستگاه‌ها از خزانه‌داری در بهمن‌ماه

وزیر امور اقتصادی و دارایی یادآورشد: به خزانه‌داری دستور داده شده بود تا عیدی همه دستگاه‌ها را در بهمن‌ماه پرداخت کند.

حسینی همچنین افزود: اگر دستگاهی برای پرداخت عیدی کارکنان خود دارای مشکل اعتباری باشد، در صورت اعلام به وزارت اقتصاد این مشکل نیز برطرف می‌کنیم زیرا عیدی جزو اولویت‌های پرداختی بوده است.

وی تاخیر دستگاه در گرفتن عیدی کارکنان خود از خزانه را از دیگر دلایلی برشمرد که ممکن است تعداد معدودی دستگاه به این دلیل نتوانسته باشند عیدی کارکنان خود را پرداخت کنند.

وی در عین حال تصریح کرد که در روزهای پایانی سال و عید نوروز هیچ مشکلی در تامین نقدینگی وجود ندارد و این مساله به بهترین شکل انجام خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

کارمند۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۶:۱۰

در پاسخ به پرداخت نشدن عیدی در دانشگاه سیستان و بلوچستان اعلام میشود که وزارت علوم بودجه ای ندارد!!!!
آقای وزیر پیگیری کنید...

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۵:۲۳

کارمندان مراکز بهداشتی هم عیدی نگرفتند

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۴:۱۰

نمی خواهین بدین و بندازین سال بعد،.ماکه امیدی به پرداخت آن نداریم.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۳:۵۷

عیدی شرکت توزیع های برق نیز پرداخت نشده

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۱:۰۰

عیدی پیش کششون ما از آذر سال قبل کارانه مان را نگرفته ایم (بیمارستان نظام مافی شوش در استان خوزستان )عیدی را هم نگرفته ایم پزشکان بیمارستان علاوه بر کارانه حق انکالی را هم 2 سال است نگرفته اند

کارمندان و کارگران غله کرمان۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۰:۰۶

با سلام عیدی ما کارگران و کارمندان نیز پرداخت نشده است وجالب است بدانید که ما کارگان در پایان سال کارمنده شده و مساوی کارمندان عیدی میگیریم
کارگران و کارمندان غله-کرمان

حسن۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۱۰:۰۴

بابا بيخيال خود كاركنان ايرنا هم عيدي نگرفته اند اونوقت مي گن 70 درصد گرفته اند . .اقعا كه .......

ساسان۱۳۸۹/۱۲/۰۹ ۰۹:۴۷

بد نيست يك فكري هم بحال عيدي بازنشستگان كنيد تا آنها هم شب عيدي به مشكلاتشان برسند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.