آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
2بازدید

نظر علی مطهری درباره بیانیه آیت الله اردبیلی

مراجع تقليد به‌عنوان انجام تكليف الهي اقدام مي‌كنند و قاعدتا آيت الله موسوي اردبيلي نيز احساس تكليف شرعي كرده‌اند.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس دليل تكرار هتاكي افراد در جامعه را عدم برخورد قضايي با آنها دانست.

علي مطهري در گفت و گو با خبرنگار ايلنا، در پاسخ به سوالي در خصوص دليل تكرار هتك حرمت‌ها در كشور اظهار كرد: ريشه تكرار هتاكي ها، عدم برخورد قضايي با آنهاست و اگر حكم اسلام اجرا شود و مجازات دشمنام ناموسي يا توهين‌هاي ديگر يكي، دو بار در ملاء عام اجرا شود جلوي اين گونه حوادث گرفته مي‌شود.

وي همچنين در مورد بيانيه اخير آيت الله موسوي اردبيلي در مورد حوادث جاري كشور آن را هشداري درست و بجا خواند و افزود: مراجع تقليد به‌عنوان انجام تكليف الهي اقدام مي‌كنند و قاعدتا ايشان نيز احساس تكليف شرعي كرده اند.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در مورد آثار اين بيانيه گفت: ‌ما مامور به نتيجه نيستيم بلكه مكلف به انجام وظيفه هستيم اما قطعا اين سخنان در سطح مقامات سياسي قضايي و جامعه قطعا موثر خواهد بود.

مطهري با اشاره به برخي رفتارها در كشور، تصريح كرد: مراجع تقليد در شرايط امروز رسالت سنگيني به عهده دارند و هرگونه سكوت آنها به معني تائيد اينگونه رفتارها تلقي مي‌شود .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.