آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

توطئه جديد "عبدالله صالح " برای ترور مخالفان

صادق الحمر با ارسال نامه‌اي براي صالح كه پايگاه اطلاع رساني حزب اصلاح امروز آن را منتشر نمود، تاكيد كرد: اين از جمله سياست‌ها و خط ‌مشي‌هاي شناخته شده علي عبدالله صالح است كه ملت يمن با آن آشنايي كامل دارند، اما صالح بداند كه اين راه حل مشكلات ملي و بحران حاكم بر كشور نيست.

معارضان يمني از توطئه جديد علي عبدالله صالح، ديكتاتور يمن جهت ترور شخصيت‌هاي سياسي و اجتماعي مخالف خود سخن مي‌گويند.

به گزارش فارس به نقل از القدس العربي، شيخ "صادق الاحمر " رئيس شوراي عالي حزب اصلاح تاكيد كرد كه "علي عبدالله صالح " در ترفندي جديد تلاش مي‌كند شخصيت‌هاي سياسي و اجتماعي مخالف را ترور و آنها را از پيش‌رو بردارد.

صادق الحمر با ارسال نامه‌اي براي صالح كه پايگاه اطلاع رساني حزب اصلاح امروز آن را منتشر نمود، تاكيد كرد: اين از جمله سياست‌ها و خط ‌مشي‌هاي شناخته شده علي عبدالله صالح است كه ملت يمن با آن آشنايي كامل دارند، اما صالح بداند كه اين راه حل مشكلات ملي و بحران حاكم بر كشور نيست.

وي در ادامه افزود: عبدالله صالح با اين اقدام خود ثابت مي‌كند كه مردي نادان و كينه‌توز است.

الاحمر در بخش ديگري از نامه خود به صالح نوشته است: ملت يمن به اين ترورها عادت كرده و خو گرفته است، اما اين سياست مردم يمن را از دستيابي به خواسته‌هايشان بازنمي‌دارد.

رئيس شوراي عالي حزب اصلاح يمن به عبدالله صالح اندرز داد با اتخاذ تصميمي تاريخي كه تمام شرافتمندان و ملت مظلوم يمن در انتظار آن هستند، از قدرت كناره‌گيري كند و به حاكميت بيش از سه دهه‌اي خود بر كشور پايان دهد.

از سوي ديگر "محمد قحطان " سخنگوي رسمي حزب ديدار مشترك، از احزاب معارض يمن با اشاره به تلاش‌هاي سفير آمريكا و انگليس براي انتقال قدرت بر اساس وعده‌هاي صالح گفت: همين تلاش‌ها بود كه موجب گشت، جوانان انقلابي يمن كه هفته گذشته تا كاخ رياست جمهوري پيشروي كرده بودند، با ناكامي مواجه شوند.

وي افزود: اين امري مسجل و محقق است كه عبدالله صالح به قدرت چنگ زده و به راحتي از آن كناره‌گيري نمي‌كند، اما مردم يمن هم تا تحقق خواسته‌هاي خود به مبارزه خود ادامه خواهند داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.