آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

دستگیری مزاحم تلفنی پس از 2458 تماس

رکورددار مزاحم تلفنیِ اورژانس قم دستگیر شد .
 
به گزارش واحد مرکزی خبر ، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان گفت : این فرد 40 ساعت برای اورژانس قم مزاحمت ایجاد کرده بود .

باقری با بیان اینکه او در این مدت 2 هزار و 458 بار با اورژانس تماس گرفت و با ایجاد مزاحمت های مکرر مشکلاتی را در وظایف اورژانس ایجاد کرد ، گفت : 6 مورد از این تماس‌ها به ماموریت‌های کاذب منجر شد که کارکنان اورژانس در محل احتمالی حادثه در مناطق مختلف شهر حاضر شدند .

وی گفت : نیروهای مرکز فرماندهی اورژانس 115 با هوشمندی و به‌کارگیری ترفندی او را دستگیر کردند و تلفن همراه وی ضبط و فرد متخلف تحویل مراجع قضایی شد .

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی قم با بیان اینکه این مزاحمت ها در چهار روز متوالی از هفتم تا یازدهم فروردین امسال صورت گرفت ، افزود : با این تماس ها حدنصاب مزاحمت برای اورژانس در استان شکسته شد .

باقری گفت : وجود مزاحم ‌های تلفنی یکی از مشکلات تلفن‌ های 118، 125 و 115 است و مزاحمت‌ هایی که این افراد ایجاد می‌کنند به نوعی تهدید سلامتی تلقی می‌شود .

وی افزود : افراد مزاحم با مشغول کردن خطوط ، قدرت تصمیم‌گیری همکاران را در ماموریت ‌های ویژه کاهش می‌دهند .

باقری گفت : بیشتر مزاحمت‌ ها از سوی گروه سنی نوجوانان صورت می‌گیرد و در ایام تعطیلی مدارس مزاحمت‌ ها به اوج می‌رسد .

وی افزود : لازم است اولیای خانه و مدرسه خطرهای این عمل نادرست را به فرزندان و دانش‌آموزان گوشزد کنند و همکاران ما نیز آمادگی دارند با حضور در محل مورد نظر آموز‌ش‌های لازم را ارائه دهند .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.