آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
606بازدید

وينگادا:تا آخرين روز براي قهرماني مي‌جنگيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هرگز ناميد نمي شوم و تا آخرين روز ليگ براي قهرماني مي‌جنگم.

نلو وينگادا در گفت و گو با فارس درباره بازي روز جمعه برابر سپاهان اظهار داشت: سپاهان تيم بزرگي است و مي دانيم كار سختي برابر آنها داريم.

وي افزود: به دنبال شناخت بيشتري از اين تيم تا روز مسابقه هستم. البته پيرواني سپاهان را به خوبي مي‌شناسد و از تجارب او استفاده خواهم كرد.

وينگادا در خصوص اظهارنظرش پس از بازي با برق شيراز درباره قهرماني استقلال عنوان كرد: حرف هايم درست منعكس نشده و سوء تفاهماتي به وجود آمده است. من هميشه با اميد زندگي مي ‌كنم و براي پرسپوليس روزهاي خوبي را متصور هستم. دوست دارم تيمم تا روز آخر ليگ بجنگد.

وي در خصوص عدم حضور چند بازيكن اصلي‌ پرسپوليس در بازي با سپاهان تصريح كرد: مشكلي است كه بايد با آن كنار بيايم. محروميت و مصدوميت جزيي از فوتبال است. من به نيمكت تيمم اعتقاد دارم و اميدوارم بازيكناني را كه به ميدان مي‌فرستم جايگزين هاي خوبي باشند.

وينگادا در مورد حضور پسيرو؛ مربي پرتغالي در تيم ملي عربستان گفت: او يكي از بهترين دوستان من و مربي خوب و با افكار حرفه اي در عرصه فوتبال است اما كار سختي پيش رو دارد چون شرايط عربستان در حال حاضر خطرناك است.
وي اضافه كرد: مطمئن هستم او مي‌تواند تيم عربستان را دگرگون كند اما بايد يك روز سخت را مقابل تيم ملي ايران سپري كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.