آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

تعقیب قضایی جدید برای فائزه هاشمی

محسنی اژه ای در نشست امروز خبری خود گفت: من هم دیدم که مصاحبه چه بود و الحق و الانصاف، برخی مطالب قابل تعقیب است. همانجا به دادستان تهران زنگ زدم و گفتم چه کرده اید؟ آقای دولت آبادی هم گفت: من هم دیده ام و اقدام کرده ام.

دادستان کل کشور گفت: پرونده جدیدی علیه فائزه هاشمی به خاطر مصاحبه اش با یکی از رسانه های خارج از کشور تشکیل شده و وی تعقیب می شود.

به گزارش خبر آنلاین، محسنی اژه ای در نشست امروز خبری خود گفت: من هم دیدم که مصاحبه چه بود و الحق و الانصاف برخی مطالب قابل تعقیب است. همانجا به دادستان تهران زنگ زدم و گفتم: چه کرده اید؟ آقای دولت آبادی هم گفت: من هم دیده ام و اقدام کرده ام.

وی در توضیح این مطلب گفت: یعنی پرونده جدیدی جدای سایر پرونده های این فرد تشکیل شده. در حال حاضر نمی دانم متهمه احضار شده یا نه، ولی بدیهی است پرونده ثبت شده و متهمه قابل تعقیب است.

گفته می شود، فائزه هاشمی در گفت وگو با یکی از سایت های خارج از کشور اعلام کرده بود، مملکت به دست اراذل و اوباش افتاده است.

وی دلیل این موضوع را توهین یکی از افراد منسوب به بسیج در صحن عبدالعظیم حسنی شهر ری عنوان کرده است. دادستان تهران گفته بود این افراد تعقیب شده اند و هم اکنون در بازداشت به سر می برند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.