آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
0بازدید

اجرای قانون جدید تخلفات رانندگی از فردا

رییس پلیس راهنمایی رانندگی تهران بزرگ با اشاره به آغاز اجرایی قانون جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی از روز شنبه گفت: بر این اساس رانندگان متخلفی که تخلفات حادثه‌ساز داشته باشند بین 3 تا 10 نمره منفی می‌گیرند.

سردار حسین رحیمی روز جمعه در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: براساس قانون جدید جرایم رانندگی که از روز شنبه 10 اردیبهشت ماه سال جاری به مرحله اجرا گذاشته می‌شود چنانچه رانندگان 30 نمره منفی بگیرند در مرحله اول گواهینامه‌شان به مدت سه ماه ضبط شده، در مرحله دوم اگر 25 نمره منفی بگیرند گواهینامه‌شان به مدت شش ماه ضبط شده و در مرحله سوم اگر 20 نمره منفی بگیرند گواهینامه آنها ابطال می‌شود.

وی در خصوص امتیازات منفی که از روز شنبه به رانندگان وسایط نقلیه شخصی متخلف داده می‌شود گفت: بر این اساس تجاوز از سرعت مجاز (بیش از 50 کیلومتر بر ساعت) و رانندگی در حالت مستی و مصرف داروهای روان‌گردان هر کدام 10 نمره، انجام هرگونه حرکات نمایشی مانند دورزدن درجا و یا حرکت موتورسیکلت بر روی یک چرخ و عدم رعایت مقررات ایمنی حمل و نقل جاده‌ای مواد خطرناک هر کدام 8 نمره، سبقت غیرمجاز در راه‌های دوطرفه، عبور از چراغ قرمز، حرکت با دنده عقب در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها، تجاوز درسرعت غیرمجاز (بیش از 30 تا 50 کیلومتر بر ساعت)، تجاوز به چپ از محور راه ، عبور وسایل نقلیه از پیاده‌رو و عدم رعایت مقررات حمل بار هر کدام 5 نمره، عبور از محل ممنوع و عدم رعایت حق تقدم هر کدام 4 نمره و حرکت به صورت مارپیچ، دورزدن در محل ممنوع، استفاده از تلفن همراه یا وسایل ارتباطی مشابه در حین رانندگی درسرعت بالای 60 کیلومتر بر ساعت، نقص فنی موثر یا نقص در سیستم روشنایی در شب، عدم رعایت شرایط مندرج در گواهینامه اعم از استفاده از عینک، سمعک یا تجهیزات خاص و عدم توجه به فرمان ایست یا پرچم مراقبین عبور و مرور محصلین یا پلیس مدرسه هر کدام 3 نمره منفی برای رانندگان به همراه خواهد داشت.

رییس پلیس راهور تهران با اشاره به اینکه تعداد زیادی از ماموران پلیس راهور تهران بزرگ به تجهیزات الکترونیکی ثبت جرایم مجهز شده‌اند گفت: در عین حال نمره منفی رانندگان در بانک اطلاعات گواهینامه رانندگی افراد در پلیس راهور ناجا و سوابق آنها درج می‌شود و درصورتی که راننده دارای گواهینامه هوشمند باشد این سابقه در چیپ گواهینامه نیز وارد خواهد شد.

جریمه هر ساعت 13 هزار تومان و 4 امتیاز منفی برای ورود غیرمجاز به طرح ترافیک و زوج و فرد

اجباری بودن استفاده موتورسوران و راکبان آنها از کلاه ایمنی

وی با اشاره به اینکه از روز شنبه تنها آرم‌های طرح ترافیک سال 90 معتبر بوده و آرم‌های سال 89 فاقد اعتبار هستند گفت: بر این اساس خودروهای غیرمجازی که وارد محدوده طرح ترافیک یا زوج و فرد شوند هر ساعت 13 هزار تومان جریمه می‌شوند و به ازای هر بار ورود غیرمجاز به دلیل عبور از محل ممنوع 4 امتیاز منفی نیز می‌گیرند.

رییس پلیس راهور تهران با اشاره به اینکه استفاده از کلاه ایمنی برای ترک نشین موتورسواران از شنبه اجباری است گفت: بر این اساس هم راکبان موتورسیکلت‌ها و هم ترک‌نشین آنها باید دارای کلاه ایمنی باشند که در غیر اینصورت برابر مقررات با آنها برخورد می‌شود.

عابران پیاده حتما از گذرگاه‌های ویژه برای تردد استفاده کنند

تجاوز به گذرگاه عابران پیاده 20 هزار تومان جریمه به همراه دارد

وی با تاکید بر اینکه عابران پیاده نیز مکلفند تنها از مسیرهای ویژه که به آنها اختصاص داده شده است عبور کنند خاطرنشان کرد: براساس قانون جدید هرگاه عابران پیاده به این مساله توجه نکنند، در صورت تصادف با وسیله نقلیه، راننده مشروط به اینکه کلیه مقررات را رعایت کرده باشد و قادر به کنترل وسیله نقلیه و جلوگیری از تصادف یا وارد کردن خسارات مادی و بدنی نباشد هیچ گونه مسوولیتی نخواهد داشت لذا به تمامی عابران توصیه می‌کنیم حتما از گذرگاه‌های ویژه عابر پیاده یا پل‌های عابرپیاده درسطح شهر برای تردد استفاده کنند.

رییس پلیس راهور تهران در عین حال تصریح کرد: رانندگان خودرو و راکبان موتورسیکلت‌ها موظفند حریم تردد عابر پیاده را رعایت کنند و حتما پشت خط عابرپیاده توقف کنند چرا که در غیر اینصورت براساس قانون جدید 200 هزار ریال جریمه خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران نیز در تلاش است تا برای تمامی چهارراههای تهران نسبت به نصب دوربین‌های عبور از چراغ قرمز و عدم رعایت حریم گذرگاه‌ عابر پیاده نصب کند که بدین ترتیب خودروهای متخلف به صورت خودکار جریمه خواهند شد.

توقیف خودرو و معرفی رانندگان فاقد گواهینامه به دادگاه

رییس پلیس راهور تهران افزود: براساس قانون جدید در صورتی که راننده بدون داشتن گواهینامه مبادرت به رانندگی کند وسیله نقلیه وی متوقف و راننده به مراجع قضایی معرفی می‌گردد. از سوی دیگر هرگاه ظرف مدت 4 ماه از تاریخ ابلاغ قبض جریمه متخلف جریمه مربوطه را پرداخت نکند از سوی راهنمایی رانندگی اخطاریه کتبی به مدت یک ماهه برای پرداخت جریمه به وی ابلاغ شده و در صورت پایان مهلت با اولین پرداخت ضمن ضبط گواهینامه پلاک وسیله نقلیه با زمان پرداخت جریمه در سامانه راهنمایی رانندگی توقیف خواهد شد.

وی با تاکید بر این که شمار رانندگان متخلف در پایتخت نسبت به کل رانندگان رقم پایینی است تصریح کرد: قطعا اجرای قانون جدید در جهت صیانت از حقوق شهروندان و رانندگان قانونمند و برخورد با رانندگان متخلف است.

رییس پلیس راهور تهران در پایان از تمامی رانندگان و شهروندان تهرانی خواست از روز شنبه ضمن رعایت قوانین و مقررات رانندگی، پلیس را در اجرای هرچه بهتر قانون جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی یاری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۱۰ ۰۹:۴۷

لطفا فكري هم براي تغيير ناگهاني لاين بكنيد.اقدامي كه در بزرگراهها بسيار خطرناك است.

رها۱۳۹۰/۰۲/۱۰ ۰۹:۴۷

هفته پيش داشتيم با خونواده از كرج ميومديم يه ديوانه زانتيا سوار زد آينه ماشين منو منفجر كرد (آينه خودش هم شكست) و فرار كرد

ديشب داخل تونل اول رسالت ساعت 8:55 يه آزرا با راننده ديوانش با سرعت وحشتناك لايي ميكشيد پشت سر خودروي ما آنچنان ترمزي كرد كه اگر به ما ميخورد قطعا ما چپ ميكرديم جالبه 3 تا جوون داخل ماشين بودند و باز هم با عربده كشي و لايي كشيدن به راهشون ادامه دادند
موقع رفت به كرج هم يك ديوانه سوناتا سوار در همت غرب آنچنان لايي ميكشي و در مسير نيمه سنگين شايد باور نكنيد حداقل با 130 تا سرعت پلي استيشن يا به نوعي ايكس باكس بازي ميكرد!
بايد پليس به شدت با اين ديوانه ها برخورد كنه
من فكر ميكنم حتما اينارو بايد اجبار كنند كه پيش روانپزشك برند و مدارك پيگيري رو از پزشك بايد پليس بخواد
آدم عاقل كه جون خودشو و مردمو به خطر نميندازه

محمد۱۳۹۰/۰۲/۱۰ ۰۹:۳۶

فکر می کنند با افزایش جریمه مشکل حل می شود. نخیر برادر باید این روش ها را اصلاح کنند:
1- اصلاح مسیرها و تعریض معبر
2- تبدیل کلیه خطوط بین شهری به دو باند و 4 باند
3- اصلاح اشکالات راه ها
4- استفاده از تکنولوژی جدید در صنعت راه و راه سازی و صنعت خودرو
5- افزایش سقف محدودیت سرعت از 110 به 130 کیلومتر در راه های چند بانده
5- اعمال محدودیت سرعت برای هر نوع وسیله یا توجه به خطرات و حد استاندارد آن خودرو مثلا کامیون با سواری یا انواع سواری و مسافری
6- اختصاص مکانی برای تخیله شور و هیجان جوانان مثل پیست مسابقات ماشین

علیرضا۱۳۹۰/۰۲/۱۰ ۰۷:۳۲

خیلی مسخرس .یعنی اگه کسی مست باشه یا قرص روان گردان مصرف کرده باشه هردفه اگه بتونن بگیرنش فقط 10 امتیاز منفی داره .یعنی طرف میتونه تا 3 دفعه اینکارو تکرار کنه و جون مردمو به خطر بندازه وببخشین مگه پلی استیشنه باید همون دفه اول که گرفتنش گواهینامشو باطل کنن و یا دنده عقب تو اتوبان فقط 4 امتیاز اینکه به همه مجوز دنده عقب میده.

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۱۰ ۰۱:۰۳

بفرمائید در اغلب شهرها و مناطق پرتردد که پارکینگ ندااااااااااااااااااااریم و توقف ممنووووووووووووووووووووع هست چه خاکی به سر کنییییییییییییم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۲۳:۰۳

فقط برای تهرانه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی ؟!!
یعنی جون مردم توی بقیه شهرها مهم نیست ؟!!
یعنی توی بقیه شهرها هر کی هر غلطی دلش خواست میتونه بکنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

مسعود۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۲۱:۰۵

مشخص نیست که در چه فاصله زمانی این امتیازها ی منفی در نظر گرفته می شود؟ آیا امکان کاهش و یا حذف این منفی ها وجود دارد؟

هادی۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۹:۱۴

کسانی که به صورت اینترنتی از طریق سایت شهرداری تهران طرح ترافیک روزانه و هفتگی گرفتن و برچسب ندارن تکلیفشون چیه؟

حسن۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۸:۲۵

اين هم راهي ديگر براي چپاول مردم وكسب درآمد دولت ما .در حالي كه كيفيت خيابانها وجاده ها وماشينها مانند كشورهاي توسعه يافته نيست ولي جرائم مردم مانند آنهاست

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۸:۰۳

اگر عملي شد من اسمم را عوض مي کنم بارها گفته ام اگر پليس فقط و فقط توانست موتورسواران تقاطع خ مولوي و وحدت اسلامي را پشت چراغ قرمز کنترل کند بنده اين موفقيت بزرگ را که کم از قضيه هسته اي نيست به انها تبريک مي گويم و بر داشتن اينچنين پليسي در کشورم مي بالم

زیزی گولوی ایرانی۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۶:۵۱

عمق کمبود بودجه مشخص شد !

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۶:۰۵

تجاوز از سرعت مجاز (بیش از 50 کیلومتر بر ساعت)؟؟؟؟ بنظرتون کسی هست که با این سرعت توی آزاد راه ها و خیابونای شهر بره؟؟؟ قانون غیرممکنیه...

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۵:۲۱

رانندگان ما حاضر نيستند پشت چراغ قرمز بايستند چه برسه اينكه بخوان براي عابر پياده پشت خط عابر توقف كنن تا عابري رد بشه يك اين راننده ها را ببينه فكر ميكنه چقدر كار دارن كه اينقدر عجله ميكنن و تحمل حتي 10 ثانيه رو هم ندارن

م.کاظمی۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۵:۱۳

بارها مشاهده شده که برخی از راکبین موتورسیکلت ها حتی هنگامی که با سرنشین نیز هستند از چراغ قرمز رد میشوند (حتی پیش چشم مامور) و توجهی به علائم ندارند وجالبتر اینکه ماموران محترم نیز بی توجه هستند. سوال این است آیا موتور وسیله نقلیه نیست و مشمول مقررات نمیشود.
امیدواریم که اینبار در حد حرف باقی نماند

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۴:۵۷

خوب از فردا دفترچه بدست اماده جریمه و درامدسازی هستند!!!بنزین و جرایم رانندگی همه بروز شد و قیمت جهانی وای تعرفه و خودرو مانند سابق!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۴:۵۰

خیلی هم از اطلاع رسانی راهنمائی و رانندگی در این خصوص ممنویم،قبضهای تخلف هم مثل قبض گاز ما رو شوکه می کنند

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۴:۴۷

اگر مقطعی نباشد بسیار عالی است

ناشناس۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۴:۲۰

خدا برکت بدهد به برادران زحمت کش پلیس که هر چه جرائم قانونی سخت تر نرخ این عزیزان بیشتر خواهد بود.درود بر اینهمه همت و تلاش

ناصری۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۳:۴۱

یک دفعه بگویند به همه مردم نمره منفی تجاوز در سرعت غیر مجاز (بیش از 30 تا 50 کیلو متر در ساعت) ثبت میکنیم . چون سرعت معمولی دوچرخه 30 الی 40 کیاومتر در ساعت میباشد. آیا مسئولین راهنمایی ورانندگی همین سرعت را رعایت میکنند !!! این بند فقط ابزار زور مامورین پلیس راه میباشد . اگرمردم با سرعت 52 کیلومتر حرکت کند میتواند جریمه کند خیلی اشکال در تابلوهای راهنمایی ورانندگی در جاده وجود دارد محل مسکونی که 250 متر با جاده فاصله دارد تابلوی سرعت بیش از 50 کیلومتر ممنوع نصب شده - جاده گلستان به مشهد از این نوع تابلو زیاد است . واین محل کمین گاه پلیس را ه ها است .

asad۱۳۹۰/۰۲/۰۹ ۱۳:۲۵

سلام آیا فکری اساسی در مورد رانندگی بین خطوط هم شده است؟ممنونم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.