آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
1بازدید

دولت پولی از تامین اجتماعی دریافت نکرده

مدیرعامل صندوق تامین‌اجتماعی با اشاره به اینکه دولت پولی از تامین‌اجتماعی دریافت نکرده است، گفت: تعهدات دولت ناشی از تکالیف قانونی است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر رحمت‌الله حافظی با تایید سخن رئیس ‌جمهور مبنی بر اینکه دولت پولی از تأمین‌اجتماعی دریافت نکرده است، افزود: تعهدات دولت ناشی از تکالیف قانونی است که مبادی قانونگذار برعهده دولت گذاشته‌اند تا بخشی از هزینه بیمه‌ای اقشار آسیب‌پذیر جامعه تأمین و امکان استفاده همه مردم از خدمات بیمه‌ای و درمانی تأمین‌اجتماعی فراهم شود.

وی از بررسی همه جانبه و موشکافانه مشکلات حوزه بیمه‌ای تامین‌اجتماعی خبر داد و گفت: در کارگروههای تخصصی تشکیل شده مشکلات سازمان به خوبی شناسایی شده و مدیران باید برای رفع این مشکلات برنامه‌ریزی کنند.
مدیر عامل صندوق تامین اجتماعی با بیان اینکه تصمیمات اتخاذ شده در این همایش به معنای ابلاغ قطعی به مدیران استانی و ستادی است، گفت: تمامی مدیران باید نسبت به اجرای تصمیمات اتخاذ شده با جدیت و قاطعیت وارد عمل شوند تا در سال جهاد اقتصادی شاهد تحولات گسترده و رشد پرشتاب تامین‌اجتماعی باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.