رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۰

روایت مصباحی​مقدم از علت حمایت امام(ره) از بنی​صدر در دوران ریاست‌جمهوری

برخی مسائل یکی دو هفته اخیر سبب شد تا تشابهاتی میان حوادث اول انقلاب و دوره ریاست جمهوری بنی صدر در اظهارنظرهای سیاسیون و تحلیل​های رسانه​ای دیده شود.

برخی مسائل یکی دو هفته اخیر سبب شد تا تشابهاتی میان حوادث اول انقلاب و دوره ریاست جمهوری بنی صدر در اظهارنظرهای سیاسیون و تحلیل​های رسانه​ای دیده شود.


غلامرضا مصباحی​مقدم عضو جامعه روحانیت مبارز است که در گفت​وگو با خبرآنلاین، به بازخوانی بخشی از خاطرات آن دورانش پرداخت و گفت: امام(ره) هم از بنی صدر تا پایان حمایت کرد. به یاد دارم که جلسه​ای با حضور امام(ره)، بنی​صدر و مقام معظم رهبری، آقایان موسوی اردبیلی و هاشمی و برخی دیگر مسئولان برگزار شده بود.

وی افزود: بعد از جلسه خدمت مقام معظم رهبری رسیدم و گفتم آیا امام نمی​داند که بنی صدر چه می کند؟ ایشان پاسخ دادند که امام همه چیز را می​دانند ولی نمی خواهند اولین رئیس جمهور کشور در شرایطی که ما در آن قرار داریم، جایگاهش متزلزل شود. برای همین با اینکه می​داند او چه می​کند، از او حمایت می کنند.

به گفته این نماینده اصولگرای تهران، در حال حاضر هم همین موضع را مقام معظم رهبری نسبت به آقای احمدی​نژاد به عنوان رئیس جمهور دارد.

مصباحی مقدم تاکید کرد: معنای این رفتار این نیست که اگر رئیس​جمهور مرتکب خطایی شد، باید با او رفتاری داشت که جایگاهش را متزلزل کند. حتما رهبری به چنین کاری راضی نیستند و رئیس جمهورباید تا آخرین لحظه​ای که مسئولیت دارد به کار خودش ادامه دهد و باید از او حمایت کرد. البته این به معنی موافقت با رفتار رئیس​جمهور هم نیست.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.