آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
1بازدید

درگيري و جنجال عجيب مهاجم وستهام

لژيونر سنگالي وستهام به خاطر عدم تحقق خواسته هوادار تيمش جنجال به پا كرد.

دمبابا كه در گذشته سابقه بازي براي تيم‌ هوفن‌هايم را در بوندس‌ليگا آلمان داشت، از گرفتن عكس يادگاري با يك هوادار تيمش و خودداري از دادن امضا، با وي درگيري پيدا كرد.

به گزارش سايت اخبار فوتبال جهان، اين اتفاق در هتلي در شهر لندن به هنگام صرف عصرانه دو روز قبل به وقوع پيوست. يك شخص ناظر بر اين ماجرا اظهار داشت: در ابتداي اين ماجرا، هوادار خواهان گرفتن عكس يادگاري و گرفتن امضا شد، اما مهاجم آفريقايي با اين بهانه كه خسته است و حوصله ندارد، از انجام آن خودداري كرد.

 اين رفتار سبب ناراحتي و پرخاش هوادار شد. وي خطاب به ستاره تيم لندني عنوان كرد ساليانه كلي پول به خاطر تيم محبوبش خرج مي كند، بنابراين انتظار اين رفتار را ندارد كه همين امر سبب درگيري شد و جنجال تا آنجا پيش رفت كه پاي پليس به وسط كشيده شد.
گلزن مذكور در گذشته نيز چند بار به دليل درگيري فيزيكي در تمرينات با هم‌تيمي‌هايش،‌ جنجال راه انداخته بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.