آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
1بازدید

رونالدو ركورد سارا را هم شكست

مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا با درخشش در بازي شب گذشته ركورد اسطوره باسك را هم شكست.

كريستيانو رونالدو كه با به ثمر رساندن 41 گل در 38 بازي ركورد هوگوسانچس را شكسته است شب گذشته ركورد جديدي را به نام خود به ثبت رساند كه طي آن در هر 70 دقيقه و هفتاد صدم ثانيه يك گل به ثمر رسانده حال آن‌كه تلمو سارا اونانديا مونتويا به ثمر رساندن يك گل در هر 71 دقيقه و 5 صدم ثانيه است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، سارا در سن 85 سالگي (2006) درگذشت و مردم باسك به احترام او كه هرگز بعد از گلهايش با لباس تيم ملي خوشحالي نكرده بود يك هفته به كليسا رفتند.

كريستيانو رونالدو پس از بازي شب گذشته به خبرنگاران گفت: پيش از اين هم گفته بودم كه من به شكستن ركوردها فكر نمي‌كنم و اين روزنامه‌هاي اسپانيايي هستند كه به اين آمار و ارقام علاقه زيادي دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.