آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

یوسفیان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری:

فاکتور گرفتن عقل در اداره کشور، فاجعه بار است

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با تاکید بر لحاظ عقلانیت در اداره امور کشور، یاد آور شد: فاکتور گرفتن عقل در عرصه تصمیم گیری و اجرا فاجعه به بار می‌آورد.

به گزارش خانه ملت، "عزت الله یوسفیان ملا" درباره تاکید مقام معظم رهبری بر به کارگیری عقلانیت در اداره امور کشور، گفت: صحت و درستی هر عملی با میزان و معیار عقل و مولفه‌های آن قابل سنجش است، از این رو شارع مقدس عقل را پیغمبر درونی هر انسان قرار داد.

نماینده آمل و لاهیجان در مجلس شورای اسلامی، عقل را تنها مرجع برای استخراج احکام اسلامی از داخل قرآن، سنت و احادث پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) دانست و تصریح کرد: مسئولان زمانی می‌توانند در حوزه تحت مسئولت خود انتظارات جامعه را برآورده کنند که رفتار سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی آنها ناشی از عقلانیت باشد.

 

مسئولی که نخواهد از عقلانیت در اداره کشور استفاده کند، عاقبتی بهتر از طالبان نخواهد داشت

وی افزود: مسئولی که نخواهد از عقلانیت در اداره امور کشور استفاده کند، عاقبتی بهتر از طالبان یا دیکتاتور‌های تاریخ نخواهد داشت، زیرا تروریست‌ها و جنایتکاران سیاسی در عرصه تصمیم‌گیری و اجرا با فاکتور گرفتن از عقل، احساس را بر منطق ترجیح می‌دهند و توجهی به سرانجام فاجعه بار آن نمی‌کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر لزوم تنظیم ظرفیت عقلی مسئولان با برد و کارآیی سیاسی آنها، اظهار کرد: اگر فردی به جایگاه و مقامی رسید، فوراً درصدد برآمد تا تصمیم گیری راجع به عرصه‌های دیگر حاکمیت را نیز تحت انحصار و سلطه خود درآورد محرز می‌شود که عقلانیت در کارهای وی مشهود نیست.

وی ادامه داد: با تفاصیل یاد شده اگر مسئولی در عرصه سیاست زیاده خواه باشد و بدون در نظر گرفتن سلسله مراتب بخواهد برای تعالی شخصیت سیاسی خود، گام‌های بلند و بدون مبنایی را بردارد، قطعا از حوزه عقلانیت خارج شده است.

رهبر انقلاب اسلامی روز شنبه- ۱۴ خرداد ماه- در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) فرمودند: امام با تکیه بر عقلانیت راهگشای خود، به مردم تفهیم کرد که آنها صاحب و مالک کشورند نه دیکتاتور‌ها و مستبدانی که در رژیم ستم شاهی، ‌خود را صاحب کشور می‌دانستند.

مقام معظم رهبری معنویت، عقلانیت و عدالت را ابعاد اصلی مکتب امام خواندند و با اشاره به توجه همزمان امام به این ابعاد در حرف و در عمل، خاطرنشان کردند: امام اهل سلوک معنوی و ذکر، خضوع و خشوع بود و اتکال و امید او به پروردگار، پایانی نداشت اما در همه احوال "خرد، تدبیر، محاسبه و عقلانیت" را مورد ملاحظه کامل قرار می‌داد و عدالت را نیز همچون معنویت و عقلانیت از متن دین و قرآن پیگیری می‌کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.