آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

برخورد با برگزاركنندگان شوي لباس زیرزمینی

فرمانده انتظامي تهران بزرگ از طرح تشديد برخورد با توزيع‌كنندگان خرد موادمخدر به زودي در پايتخت خبر داد و گفت: در 48 ساعت گذشته بيش از دو هزار معتاد لامكان و كارتن خواب جمع‌آوري شدند.

به گزارش ايسنا، سردار حسين ساجدي‌نيا، در نشست خبري صبح چهارشنبه با اعلام اينكه مسايل امنيت اخلاقي با اجراي طرح تشديد 20 درصد و مزاحمان نواميس 50 درصد كاهش يافته است اظهار كرد: طرح گسترده برخورد با عرضه كنندگان علني لباس‌هاي غيرمجاز آغاز شده است.

به گفته وي در 48 ساعت گذشته بيش از دو هزار معتاد لامكان و كارتن خواب جمع‌آوري شده و به اردوگاه ويژه منتقل شده‌اند.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ در ادامه گفت: طرح تشديد برخورد با توزيع‌كنندگان خرد موادمخدر به زودي در پايتخت اجرا مي‌شود.

وي گفت: برخورد با آتليه‌ها و گردانندگان سگ نيز در حال انجام است و سگ‌هاي متخلفان توقيف مي‌شود كه خوشبختانه در بحث سگ‌گرداني بسيار كم شده است.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ افزود: پرسنل كادر راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ نيز در طرح تشديد امنيت اخلاقي با بدپوششي، بدحجابي، سگ‌گرداني و آلودگي صوتي برخورد مي‌كنند و خودروي متخلفان توقيف مي‌شود.

ساجدي نيا افزود: افرادي كه اقدام به فروش لباس‌هاي قاچاق و برگزاري شو لباس مي‌كنند برخورد مي‌شود كه در طرح تشديد برخورد با امنيت اخلاقي تشديد شده است.

وي گفت: با اجراي طرح امنيت محله محور وقوع جرم در حوزه‌هاي مختل خصوصا سرقت خودرو، مغازه، منازل،وسايل داخل خودرو، سرقت به عنف و غيره 8 درصد كاهش يافته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.