آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
12بازدید

توضیح درباره خبر تجاوز 5 نفر به معلم جوان

به دنبال درج خبري با عنوان 'تجاوز پنج نفر به معلم جوان در جنوب تهران' در برخي از سايت هاي خبري؛ بدينوسيله ضمن تكذيب خبر فوق به اطلاع هموطنان مي رساند كه پرونده مربوطه در سال 1383 و در شعبه 77 دادگاه كيفري استان تهران مورد رسيدگي قرار گرفته است.

روابط عمومي و ارتباطات دادگستري استان تهران در اطلاعيه اي خبر با عنوان 'تجاوز پنج نفر به معلم جوان در جنوب تهران' را تكذيب كرد.

به گزارش روابط عمومي و ارتباطات دادگستري كل استان تهران، در اطلاعيه اي آورده است: به دنبال درج خبري با عنوان 'تجاوز پنج نفر به معلم جوان در جنوب تهران' در برخي از سايت هاي خبري؛ بدينوسيله ضمن تكذيب خبر فوق به اطلاع هموطنان مي رساند كه پرونده مربوطه در سال 1383 و در شعبه 77 دادگاه كيفري استان تهران مورد رسيدگي قرار گرفته است.

اين اطلاعيه مي افزايد: احكام مربوط به اين پرونده برابر مقررات قانوني صادر و نسبت به برخي از محكومين اجرا شده است و نسبت به ساير محكومين هم اينك مراحل اجرايي خود را طي مي كند.

در بخش ديگري از اين اطلاعيه آمده است: ليكن متاسفانه برخي از سايت هاي خبري آن را به عنوان موضوع جديد مطرح كرده و بدين ترتيب افكار عمومي را مشوش كرده اند كه اين امر در حال پيگيري قانوني است.

روابط عمومي و ارتباطات دادگستري استان تهران در پايان اين اطلاعيه بار ديگر به همه ارباب جرايد و رسانه هاي جمعي متذكر شده از درج هر گونه خبر بدون ذكر منبع موثق جدا خودداري كرده تا به امر خطير اطلاع رساني خدشه اي وارد نشده و موجبي براي تعقيب كيفري افراد فراهم نشود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

صادق۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۹:۱۷

چرا حادثه هاي به اين بزرگي در ايران اطلارساني نمي شود.

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۸:۳۸

اقا چه خبر جدید و چه قدیم مگه تو اصل قضیه فرقی ایجاد میکنه شما چرا خبر ها رو سانسور میکنید که همون موقع که این اتفاق افتاد مردم نفهمند؟؟ مگه جریان تجاوز اگه قدیمی باشه تغییر میکنه؟؟؟

بهنام۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۸:۲۹

مقام محترم: جنایت مثل یک زخم چرکین بر تن جامعه ست که همیشه تازه میمونه و مهم نیست مال سال 83 باشه یا 90 .اگه مربوط به 7 سال پیش است و به قول خودتان"احكام مربوط به اين پرونده برابر مقررات قانوني صادر و نسبت به برخي از محكومين اجرا شده است و نسبت به ساير محكومين هم اينك مراحل اجرايي خود را طي مي كند" اونم بعد از 7 سال به باید هر دم به حال خودمون زجه بزنیم که.....

م.م۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۷:۵۴

ازسال83تاحالا هنوز محاكمه واجراي حكم در مورد پنج متهم اجرا نشده است؟چرا؟ نكند به همين دليل اطلاع رساني نكرده اند...؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۷:۵۳

هردم از این باغ بری میرسد!

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۷:۴۶

جان؟؟ سال ۸۳؟؟ هنوز در حال طی مراحل است؟؟؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۷:۴۴

يعني چه ؟‌ ميخواهيد بگوييد الان از اين اتفاقها نمي افتد. پس خميني شهر و كاشمر چه خبر بوده است.

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۷:۴۴

حالا این تجاوز هیچی!! اون 10 تای دیگه رو که نمی تونید تکذیب کنید؟؟
بجای تکذیب دنبال راه حل باشید...
وای بر ما...

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۷:۴۰

مگه سالش مهمه؟

عليرضا۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۷:۳۳

... ساير محكومين هم اينك مراحل اجرايي خود را طي ميكنند ... يعني چه ؟؟ يعني پرونده هنوز در جريان است يا حكمشان صادر شده و در حال گذراندن محكوميت خود را ميگذرانند. لطفا براي مردم روشنتر گفته شود . متشكرم

amirian۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۷:۳۱

پس اتفاق اتفاق افتاده عزیز دل برادر.!

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۷:۳۰

خب الحمدلله که مال سال 83 بوده خیالمان راحت شد

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۱۷:۲۱

امسال یا 5 سال قبل بالاخره صحت داشته.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.