آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

مردم ماه رمضان را با افزایش قیمت‌ها آغاز می‌کنند!

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با ناکارآمد خواندن فعالیت‌های دولت در زمینه کنترل و نظارت بازار گفت: هم‌اکنون شاهد افزایش قیمت بسیاری از اقلام خوراکی و مصرفی هستیم و به‌طور حتم با آغاز ماه رمضان سیر صعودی قیمت‌ها تدوام خواهد داشت.

به گزارش خانه ملت، "سیدمصطفی ذوالقدر" با انتقاد از افزایش قیمت‌ها در روزهای منتهی به ماه رمضان گفت: متأسفانه هر سال با فرا رسیدن ماه رمضان شاهد این افزایش قیمت‌ها هستیم و این به علت عدم هماهنگی دستگاه‌های دولتی متولی در این زمینه است.

نماینده مردم بندرعباس، حاجی‌آباد، قشم و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگرچه با آغاز ماه رمضان، دولت از اجرای برنامه‌های نظارتی و کنترلی مختلفی در سطح عرضه خبر می‌دهد، ولی در عمل این برنامه‌ها و فعالیت‌های نظارتی که دولت شعار آن را می‌دهد هیچ تأثیری در روند صعودی قیمت‌ها ندارد.

وی تأکید کرد: سیر صعودی قیمت‌ها با فرا رسیدن ماه رمضان بیش از پیش به مردم مستضعف و قشر کم درآمد جامعه فشار وارد می‌کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این‌که در روزهای آینده باید منتظر موج جدیدی از افزایش قیمت‌ها باشیم، گفت: فعالیت‌های دولت در زمینه کنترل و نظارت بر بازار در هیچ سالی نتیجه نداده است و امسال نیز به‌طور حتم نتیجه نخواهد داد، زیرا از هم‌اکنون و با نزدیک شدن به ماه رمضان شاهد سیر صعودی قیمت‌ها هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.