آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
2بازدید

توسعه بازار كوكا كولا در آفريقا

شرکت کوکاکولا اعلام کرد طرح منسجمی را برای حضور فعال در بازار آب میوه منطقه جنوب صحرای آفریقا در دست اجرا دارد تا این بازار را در دست گیرد.

شرکت کوکاکولا اعلام کرد طرح منسجمی را برای حضور فعال در بازار آب میوه منطقه جنوب صحرای آفریقا در دست اجرا دارد تا این بازار را در دست گیرد.
 
مدیر کل شرکت کوکاکولا در منطقه غرب ، مرکز و شرق آفریقا اعلام کرد این شرکت همکاری خود را با یک تولید کننده محلی آب میوه در این منطقه برای خرید میوه از کشاورزان آغاز کرده است و در حال مذاکراه برای همکاری مشابهی با یک تولید کننده محلی آب میوه در اوگاندا است.
 
به گزارش خبرگزاری شین‌هوا از نایروبی، یک مسئول شرکت کوکاکولا تصریح کرد این شرکت از سال گذشته این تغییرات راهبردی را در زمانی که با موسسه گیتس برای همکاری با پنجاه و چهار هزار تولید کننده کوچک میوه در کنیا و اوگاندا جهت پیوستن به این شبکه تولید به توافق رسید ، پیگیری کرد .
 
 
 
 

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.