آخرین خبرادعاهای ونس درباره ایران در آستانه انتخابات آمریکا
4675بازدید

نخستين همايش و نمايشگاه عفاف و حجاب

نخستين همايش و نمايشگاه عفاف و حجاب نور، با هدف تقدير از توليد کنندگان محتوا از 6 آبان ماه با به نمايش گذاشتن برترين عکس‌هاي دريافتي در خانه عکاسان ايران آغاز به کار کرده، و همزمان 30 عکس برگزيده با همکاري شهرداري‌هاي کشور به شکل بيلبورد در تهران و چند شهر ديگر براي عموم مردم به نمايش گذاشته مي‌شود.

به گزارش ستاد اطلاع رساني نخستين جشنواره، همايش و نمايشگاه عفاف و حجاب نور، صابر امامي، دبير اجرايي همايش، ضمن بيان اين مطلب گفت: علاوه بر برگزاري نمايشگاه عکس، نمايش فيلم‌هاي برگزيده در شهرهاي تهران، مشهد، اصفهان، تبريز، اهواز و همدان از ديگر برنامه‌هاي اين همايش و نمايشگاه جانبي آن است.
وي ادامه داد: نمايش فيلم‌هاي جشنواره از 7 آبان ماه در سينماهاي بهمن، سپيده و آزادي تهران همزمان با ساير شهرستان‌ها شروع خواهد شد.

امامي در خصوص نحوه برگزاري همايش عفاف و حجاب نور گفت: اين مراسم از ساعت 18 تا 21 روز 9 آبان ماه در سالن همايش‌هاي سازمان صدا و سيما با حضور يکي از سران سه قوه، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، رياست سازمان صداوسيما، و هنرمندان و پژوهشگران عرصه عفاف و حجاب برگزار شده، و در آن از توليد کنندگان محتوا در عرصه عفاف و حجاب به صورت ويژه تقدير خواهد شد. همچنين همزمان با اين مراسم در لابي سالن خورشيد سازمان صدا و سيما 70 نوع پوشش ملي به نمايش در مي‌آيد.

وي برگزاري نشستي دو ساعته با موضوع مظلوميت حجاب در حوزه بين‌الملل با حضور مسئولان، خانواده سفرا و دانشجويان خارجي مقيم ايران را از ديگر برنامه‌هاي همايش عفاف و حجاب نور عنوان کرد.

لازم به ذکر است، نخستين جشنواره و همايش بين‌المللي عفاف و حجاب نور از سال گذشته با اعلام فراخوان آثار در بخش‌هاي مختلف رسانه‌اي از طريق سايت WWW.NOORFEST.IR آغاز به کار نمود و تاکنون اقدام به دريافت و داوري بيش از شش هزار اثر نموده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.